![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2833
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() CHP lideri Deniz Baykal, katıldığı programda ATV Ankara Temsilcisi Tuba Atav'ın yardımıyla izleyicilere 1 Nisan Şakası yaptı. Atav'ın, ''Çok sıcak bir gelişme öğrendim. Son MYK toplantınızda cumhurbaşkanı adayı olarak sizin isminiz açıklandı, hayırlı olsun'' sözleri üzerine Baykal, Başbakan Erdoğan'ın MYK toplantısı öncesinde kendisini arayarak ''Cumhurbaşkanlığı seçimi ciddi gerilim yaratıyor. Buna son vermek durumundayız. Bunda sizin de sorumluluğunuz var. Adayınızı belirleyin, biz de onu destekleyeceğiz'' dediğini ifade etti. Baykal, bu öneri öncesinde aday belirlemeyi düşünmedikleri belirterek, ''AKP iş birliği içinde adayı destekleyeceğini belirtmiştir. Şu andan itibaren Cumhurbaşkanlığı krizi için gerekçe kalmamıştır'' dedi. Konuşmasının ardından gülerek bunun ''1 Nisan Şakası'' olduğunu belirten Baykal, ''1 Nisan nedeniyle vatandaşlarımızı güldürmek istediniz, ben de ona katkı yapayım dedim'' dedi.
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
saphirarya (04-08-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kenan Işık: AK Parti’den aday değilim, olmam | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2008 01:26 PM |
Genç Parti Aday Listesi | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 01:58 AM |
Demokrat Parti Aday Listesi | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 01:57 AM |
Ak Parti Tam Aday Listesi.. | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 01:47 AM |
CHP'den Köşk için aday yok / 22 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-22-2007 10:17 AM |