www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-03-2007, 06:47 PM   #1
Spy_MasteR
Forum Müdavimi

Spy_MasteR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi : Spy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond repute
Varsayılan Ronaldo Ya Da Halil

Ronaldo’yu Fenerbahçe’de görmek için ne gerekiyorsa yapalım” diyen Zico’ya yönetim, “Karar çıkarsa Brezilyalı yolda” cevabı verdi..Ancak, her ihtimali değerlendiren yönetim, Ronaldo’nun yerli alternatifini de hazırda tutuyor... Bu isim Schalkeli Halil Altıntop...

FENERBAHÇE’DE uzun süredir devam eden “Kezman’ın partneri kim olacak?” sorusunun yanıtı neredeyse şekillenmek üzere... Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Arthur Zico’nun, “Ronaldo’yu Fenerbahçe’de görmek benim için çok önemli... Kendisi bizi hedefe taşıyacak çapta bir yıldız” açıklamalarının arkasından yönetime bu oyuncunun alınması için rapor verdiği öğrenildi... Ancak Zico’nun isteği yönetimin şimdilik elini kolunu bağlıyor... Çünkü Futbol Federasyonu’ndan şu ana kadar yabancı kontenjanının arttırılıp, attırılmayacağı yönünde kesin bir açıklama gelmedi...

ANCAK Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı sayısını arttırsa Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe’ye gelmesi büyük olasılık... Sarı-lacivertli yönetimin gerek Milan, gerekse Ronaldo’yla anlaşmaya vardığı tüm Avrupa’da konuşuluyor... Eğer karar ‘6 yabancıda devam’ olarak çıkarsa, Fenerbahçe yönetimi bunun da çaresini buldu... Kezman’ın alternatifi bir Türk oyuncu olacak... Bu ismin ise Schalke’de futbol hayatını sürdüren Halil Altıntop olduğu sızan haberler arasında... Hamit’in takımdan ayrılmasıyla mutsuz olan gurbetçi oyuncu Halil Altıntop’un Fenerbahçe yönetimine yeşil ışık yaktığı da bir başka iddia...

HALİL’İN, Kaiserslautern’deki havayı Schalke’de bulamadığı ve hedefi olan bir kulübe gitmek istediğini yakın çevresine söylediği öğrenildi... Yıllardır bu oyuncuyu renklerine bağlamaya çalışan Fenerbahçe de sonunda arzusuna kavuşmuş olacak. Kısaca; “Ronaldo’yu Fenerbahçe’de görmek için ne gerekiyorsa yapalım” diyen Zico’ya yönetim, “Karar çıkarsa Brezilyalı yolda” cevabı verdi... Ancak, her ihtimali değerlendiren yönetim, Ronaldo’nun yerli alterna- tifini de hazırda tutuyor... Bu isim Schalkeli Halil Altıntop... Artık sarı-lacivertli yönetim gözünü ve kulağını Futbol Federasyonu’ndan çıkacak olan yabancı kontenjanı kararına çevirdi... Önlemlerini de almış, kimi transfer edeceğini düşünüyor...

ѕρу_мαѕтєя& [мαℓα¢нι]

spy_master™ ©2007
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Spy_MasteR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı