![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Yaş: 38
Mesajlar: 1,359
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Malzemeler
1 Kilo şalgam 200 gr kıyma 1 Çay bardağı bulgur 1 Adet soğan 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Çorba kaşığı tereyağı 1 Çorba kaşığı salça Reyhan otu Tuz, karabiber Hazırlanışı Kıymayı derin bir kaba alın. Soğanı rendeleyip, kıymaya ilave edin. Bulgur, sıvıyağ, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Şalgamları soyup, 5 milim kalınlığında dilimleyin. 10 Dakika kadar haşlayın. Hazırladığınız harca elinizle köfte şekli verin, şalgam dilimlerinin arasına yerleştirin ve tencereye dizin. Üzerine tereyağında kavrulmuş salçayı gezdirin ve su ilave edin. Şalgamları yumuşayana dek pişirin. Üzerine reyhan otu ilave edip, servis yapın.
__________________
ҳ̸Ҳ̸ҳ[AslaNLarıN KavGasıNa ÇakaLLarıN AkLı eRmeZҳ̸Ҳ̸ҳ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şalgam Dolması yemek tarifleri | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 12:29 AM |
Kırmızıbiber Dolması | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 12:25 AM |
Pırasa Dolması | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 09:22 PM |
Kabak Dolması | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 09:21 PM |
İnternetten, gurbetçiye şalgam Kanada'ya limon suyu satıyor/ 1 temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2007 11:21 AM |