![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şalgam Dolması
Malzemeler Mutfak Zorluk 2 Süre 40 dk. Kaç Kişilik 6 Yöntem 1 Kilo şalgam 200 gr kıyma 1 Çay bardağı bulgur 1 Adet soğan 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Çorba kaşığı tereyağı 1 Çorba kaşığı salça Reyhan otu Tuz, karabiber Hazırlanışı * Kıymayı derin bir kaba alın. * Soğanı rendeleyip, kıymaya ilave edin. * Bulgur, sıvıyağ, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. * Şalgamları soyup, 5 milim kalınlığında dilimleyin. * 10 Dakika kadar haşlayın. * Hazırladığınız harca elinizle köfte şekli verin, şalgam dilimlerinin arasına yerleştirin ve tencereye dizin. * Üzerine tereyağında kavrulmuş salçayı gezdirin ve su ilave edin. * Şalgamları yumuşayana dek pişirin. * Üzerine reyhan otu ilave edip, servis yapın.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|