![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 4 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1382
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hedef 15 milyon dolar
Galatasaray'ın kombineleri yarın satışa çıkıyor, yönetim tam 15 milyon dolarlık gelir bekliyor. Bu sezon adeta transfer şampiyonu ilan edilen G.Saray yönetimi yırtıcı ve Avrupalı bir golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için kombinelerden gelecek sıcak parayı bekliyor. Hagi’den sonra boşalan 10 numara hasretini Lincoln’ü transfer ederek dolduran ve tam 8 oyuncuyu kadrosuna katarak taraftarların isteğini yerine getiren yönetim, yüzde 35 zam yaptığı kombinelerde fedakarlık sırasının taraftarda olduğunu söylüyor. Zam konusunda camiadan anlayış bekleyen yönetim, 5 maçlık seyircisiz oynama cezasından doğan açığı ise birçok Avrupa kulübü ile sezon içinde hazırlık maçı yaparak ve UEFA’da en az çeyrek final oynayarak doldurmayı planlıyor. Yönetim, geçen sezon baş ağrıtan Ali Sami Yen Stadı’nı da adeta yeniden yapıyor. Bu konuda 1.5 milyon doları gözden çıkartan yöneticiler, her zaman şikayet edilen stadın zemini için dozerleri sahaya indirdi, çalışmalara start verdi. Zemin çalışmasının ardından tuvaletler ve koltuklar da yenilenecek. Taksit yapılacak Öte yandan bu sezonki kombine satışlarında, loca hariç diğer tüm koltuk tiplerinde 1 peşin 3 taksit olmak üzere toplamda 4 taksitte ödeme kolaylığı getiriliyor. Kombine satışları süresince, sabahları kahvaltı, öğlenleri sandviç servisleri yapılacak ve gün boyu yiyecek-içecek servisi devam edecek. Ayrıca Sami Yen’de kart sahipleri alanlar Seyrantepe’deki yeni yapılacak olan statta kombine önceliği, yeni sezon için üretilen kırmızı formaya sahip olacak ve Galatasaray Dergisi’ne 1 yıl ücretsiz abone olacaklar.
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() G.Saray Anderlecht karşısında
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını İsviçre'nin Yverdon bölgesinde gerçekleştiren Galatasaray, BSC Young Boys takımının ev sahibi olduğu OBICUP 2007'de ilk maçına çıkıyor. Cimbom, Bern Stade de Suisse'de yapılacak mücadelede Belçika'nın güçlü ekibi ve geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Anderlecht ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.30'da başlayacak maçı D-Smart naklen yayınlayacak. Taraftarların izlemek için sabırsızlandığı Lincoln'ün ilk 11'de çıkması beklenen karşılaşmayı başkan Özhan Canaydın da izleyecek. PSİKOPAT HASAN! Ayrıca Linderoth, Bouzid, Servet, Orkun ve Volkan Yaman gibi yeni transferler de Anderlecht karşısında sarıkırmızılı formayı ilk kez giyecek. Öte yandan Hasan Şaş'ın geldiği günden bu yana Lincoln'e olan yoğun ilgisi dün de devam etti. İdmanda bir ara Brezilyalı'nın başını okşayan Hasan'ın bakışları manidardı.
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Cim Bom sessizliğe alışacak
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, takımının Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle usta bir manevra yaptı. Alman çalıştırıcı, İstanbul'da oynayacağı iki hazırlık maçını seyircisiz oynama kararı aldı. Kalli'nin, tıpkı Türk Milli Takımı gibi aynı motivasyonu sağlayabilmek için kamp dönüşü Olimpiyat Stadı'nda, 26 ve 29 Temmuz tarihlerinde iki hazırlık maçı oynatacağı ve rakiplerin daha sonra belirleneceği bu karşılaşmalara seyirci alınmayacağı öğrenildi. Olimpiyat Stadı tercihi Bu maçlarla oyuncularını boş tribünler önünde oynamaya alıştırmayı planlayan teknik adamın, Olimpiyat Stadı'nı tercih etme nedeninin ise Ali Sami Yen Stadı'nda devam eden tribün ve zemin yenileme çalışmalarından kaynaklandığı bildirildi. 1 Temmuz'da Bolu'da Boluspor'la, 4 Temmuz'da ise İzmir'de Karşıyaka ile iki hazırlık maçı daha oynamaya karar veren Galatasaray, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmayı düşünüyor.
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar G.Saray'ı istiyor
Bu sezon kadrosuna Lincoln'ü dahil eden Galatasaray'a Avrupa'nın birçok ünlü yıldızı da menajerler aracılığıyla gelmek istediklerini ifade ediyorlar. Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, birçok Avrupalı yıldızın Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Benfica'nın Portekizli yıldızı Nuno Gomes, 2003 yılında G.Saray'ın kendisine teklif yaptığını; ancak şartların uygun olmadığını, bugün yapılması halinde gelebileceğini belirtti. Gomes, "Cardozo gelince Benfica'daki geleceğim boşluğa düştü. Roberto Carlos ve Lincoln'ün Türkiye'ye gitmesi büyük yankı yaptı. Ben de bir çılgınlık mı yapsam? Galatasaray'dan resmî teklif almadım. Eğer resmî teklif gelirse ve Benfica'daki belirsizliğim de devam ederse rotayı Türkiye'ye çevirebilirim." diye konuşmuştu. Bu gelişmeleri yakından takip eden Sezgin ise, "Nuno Gomez'in böyle bir açıklama yapması gayet normal. Her futbolcu Galatasaray'da oynamak ister. Rui Costa bile bize gelmek istediğini söyledi. Schalke'den Kuranyi, Nuno Gomez gibi yüzlerce isim var Galatasaray'a gelmek isteyen. Ama biz ihtiyacımız olanı almak istiyoruz. Galatasaray'da transfer bitmez." açıklamasını yaptı. Sezgin, "Biz 1 belki 2 yabancı alabiliriz. Şu anda belli değil. Her şey olabilir. Kimse acele etmesin. Bize en uygun isim ve isimleri kadromuza dahil edeceğiz." dedi.
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Polat saatini çıkardı!
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, geçen sezon Fenerbahçe'ye kaptırılan şampiyonluktan sonra saatini çıkardığı ve rafa kaldırdığı öğrenildi. Polat, yaptığı açıklamada şampiyon olana kadar saat takmayacağını belirterek, “Yürekten inanıyorum ki, Mayıs'ta saatler yine 20.45'i gösterecek. işte o zaman hep birlikte şarkılar söyleyeceğiz. Taraftarımıza, teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenim sonsuz” diye konuştu. Aynı motivasyon Kullandığı cipin de plakası 34 GS 2045 olan Polat, gerek transfer çalışmalarını, gerekse yönetim politikasını işte bu motivasyonla sürdürüyor. Bu konuda Polat'ın en büyük destekçisi ise teknik direktör Feldkamp. Kalli'yle sık sık görüşmelerde bulunan tecrübeli idareci, aynı ateşi futbolculara da aşılamak için elinden geleni yapıyor
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Polat: "Ailton'la ilgimiz yok"
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Ailton'un Almanya'nın Bild Gazetesi'ne, 'G.Saray'dan çok cazip teklif aldım. Feldkamp'ın isteği ile bu teklifi değerlendireceğim' açıklamasına yanıt gecikmedi. Çok iyi bir yırtıcı santrfor transfer etmek isteyen G.Saray'da, başkan yardımcısı Adnan Polat, Ailton ile hiçbir ilgilerinin olmadığını ve kendisine herhangi bir transfer teklifinde bulunmadıklarını ifade etti
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Taksitle kombine satışı
Galatasaray'da, 2007-2008 sezonu için Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarını kapsayan sezonluk kombine bilet satışlarına yarın başlanacak. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Ali Sami Yen Stadı VIP Salonu'nda yapılacak satışların, loca, numaralı üst, Galatasaray özel, kapalı üst ve eski açık tribünleri kapsadığı bildirildi. Kombine satışlarında, loca hariç tüm koltuk tiplerinde 1 peşin 3 taksit olmak üzere toplam 4 eşit taksitte ödeme kolaylığı sağlandığı, çeşitli bankaların görevlilerinin de POS cihazlarıyla satış yerinde görev yapacakları kaydedildi. Satışlarda, geçen sezon Ali Sami Yen Stadı'ndaki loca ve numaralı üst tribün koltuk sahiplerine 21 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar satış önceliği tanınacağı, genel seçimler dolayısıyla 22 Temmuz Pazar günü satışlara ara verileceği ifade edildi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
20.07.07 Ts Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-20-2007 02:45 PM |
20.07.07 Fb Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-20-2007 02:43 PM |
16.07.07 Fb Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-16-2007 06:46 PM |
16.07.07 Bjk Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-16-2007 06:42 PM |
10.07.07 Bjk Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-10-2007 04:22 PM |