![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 4 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tolga Seyhan Trabzon'da
Trabzonspor, Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımı oyuncusu Tolga Seyhan ile prensipte anlaştı. Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile Tolga Seyhan'ın transferi konusunda, ''Prensipte anlaştık. Bazı detaylar kaldı. Bir aksilik çıkmadığı takdirde Tolga, Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacak'' dedi. Canatar, Tolga'nın Trabzonspor'da 1 yıllık kiralık oynayacağını da kaydederek, ''Shaktar Donetsk ile Tolga'nın sözleşmesinde özel bir madde var. Bu madde gereği Trabzonspor, Ukrayna kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek'' diye konuştu
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 4 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hacıosmanoğlu: "Hepsini satın!"
Trabzonspor'un Stepanov konusunda Porto ile anlaşmaya varıldığı haberleri camiada geniş yankı bulurken, ilk ve en sert tepki, kısa bir süre önce ikinci başkanlık görevinden istifa eden ve ardından aralık ayındaki kongrede aday olacağını resmen duyuran İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldi. Yönetimin kararını net ifadelerle eleştiren Hacıosmanoğlu, “Uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edebilecek, piyasası giderek yükselen bir futbolcu yok pahasına satılıyor. Transfer kapatılıyor ama iş satmaya gelince demek ki sürüyor. Görevi bu sıkıntılar yüzünden bırakmıştık, demek ki kafalar değişmemiş” diye konuştu. ‘Telafisi mümkün değil' Taraftarların ve teknik heyetin transfer beklediği bir dönemde oyuncu satılmasının izah edilemeyecek bir durum olduğunu anlatan İbrahim Hacıosmanoğlu, izlenen stratejinin büyük hata olduğu görüşünü savundu. Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Oradan gelecek para Trabzonspor'u rahatlatmaz. Madem öyle, yönetim kurulu birçok teklif alan Hüseyin ve Gökdeniz'i de satsın ki iyice rahatlasın! Yönetim zaten hedefinin kongre öncesinde borçsuz bir Trabzonspor bırakmak olduğunu açıklamıştı. Buna uygun davranıyor.”
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
20.07.07 Fb Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-20-2007 02:43 PM |
16.07.07 Fb Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-16-2007 06:46 PM |
16.07.07 Bjk Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-16-2007 06:42 PM |
10.07.07 Bjk Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-10-2007 04:22 PM |
10.07.07 Gs Haberleri | sarge | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-10-2007 04:06 PM |