![]() |
|
|||||||
| Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2338
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Özledim! biliyormusun ?hemde çok özledim seni,en çok ta gözlerini içimi delen beni delirten kapkara yıldızlı *******e benzeyen gözlerini … Bitmiyor işte! ne hasretlik, nede gurbetlik,ben bitsin istedikçe önüme yığılıyor hasretlik,arkamı dönüyorum adım adım gurbet oluyor sensizlik … Nasır tutmuş anılarım kaldı birtek elim de,her kıpırdanışım da yüreğime batıyor,ve avcuma zehirli bir acı oturuyor,senli anlar bile canımı yokıyorken sensizliği hiçmi hiç sormasın,******* bana… Ne anlarım bitiyor senli,nede yüzün gözümden gidiyor karşımda dikilir gibi,her an başka bir anını anımsıyorum,her mimik hareketini sanki görür gibi yeniden yaşıyorum… Albümleri karıştırıyorum ara sıra,resimlerine bakıyorum,ve yanındaki gülen mutlu kadını şimdi bugün bulamıyorum,onudamı yanına aldın onudamı yokluğuna kaldırdın eskimiş anılar gibi onu damı albümlerde sakladın? Gel hadi o mutlu kadını da tak koluna getir! son bir defa daha göreyim, ikinizi mutluluk için de !şu yorgun gözlerimi yummadan,bedenim toprak olmadan gelin birlikte… Hayal diyorsan hayal olsun! Zor diyorsan kolayıda nasılsa bulursun,ama gelmelisin gecikmeden ,gelecekmisin?… Ne defterlere sığıyor ,nede kokunu miras bıraktığın yastığınla diniyor özlemin,yok deme sakın! Gelmeyeceğini söyleme kalsın! Nasıl bildiyse gitmeyi ayakların,öylede gelmeyi bilsin,bencilce mi bulduğun dileklerim? Bencilim işte,böyle ölüm sessizliğinde bari bir parça bencillik kalsın benimle… Ya sen! Bencil değilsen ? gittiğin yollardan dön de! Kanıtla bencil değilliğini bende sandıklara koyayım geldiğin gün ağlayan sensizliğimi … |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1750
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
tesekkur
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|