![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler
* 2 KG. KIRMIZI DOLMALIK BİBER * 15 BAŞ SARIMSAK * 4 ORTA BOY DOMATES * 1 DEMET MAYDANOZ * TUZ * 1 BAŞ LAHANA Yapılışı LAHANAYI AKŞAMDAN BOLCA YIKAYIP, DOĞRAYIN.TUZLA KARIŞTIRIP, ÜSTÜNÜ KAPATIN.ERTESİ GÜN, YUMUŞAYAN LAHANAYA SARIMSAK, KÜÇÜK DOĞRANMIŞ DOMATES İLE KÜÇÜK DOĞRANMIŞ MAYDANOZU EKLEYİN.İÇİ OYULMUŞ KIRMIZI BİBERLERİN İÇİNE DOLDURUN, KAVANOZLARINA YERLEŞTİRİN.2 BARDAK SUYA 1 KAŞIK TUZ HESABI İLE TUZLU SUYU HAZIRLAYIP KAVANOZLARI BİR PARMAK KALINCAYA KADAR DOLDURUN.KAPAKLARINI SIKICA KAPATIP SERİN YERDE SAKLAYIN.2 HAFTA SONRA TURŞUNUZ HAZIRDIR.
__________________
Buraya Kadarmış .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|