![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güneş yine yakıyor tenimi
gözlerim bulanmış uzak yollarda uykusuz birkaç gece var üstümde terli ellerimle okunmuş birkaç mektup sıralanmış düz çizgilere dalmış gözlerim her kesintide takılı kalır düşlerim gökyüzüne dalar kalırım arasıra bulutlar yüzünü çizer gibi olur çarpışan şimşekler öfkeyle bakıp duruyor sanki gözlerimi çektikçe parlayıp dururlar üzerimde kaçamak bakışlarla anlamaya çalışıyorum bu nedensiz öfkenin haykırışlarını gözlerim dalmış rüyaymış meğer anladımki sensizlik ne uzakta neden sensiz olan hiçbir yerde ne çekilir nede yaşanır sensizliğe anlam veremiyorken sensizliği yaşamak nekadar zor ne çekilmez bir acıdır şimdi anlıyorum ellerimi uzatıp gözlerine dalıp giderken yinede seni seviyorum diye fısıldıyorum
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gözlerim; takılı kalma zamanın perdesine | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 06:22 PM |
Gül Kokulu Düşlerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 10:12 AM |
Düşlerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2008 09:14 AM |
Düşlerim ölüm üstüne.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-17-2006 12:40 AM |
Düşlerim hayallerim düşüncelerim | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-25-2006 03:09 PM |