![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hangi Bitiş Güzel ki
Zordur bitti demek Anlaşılmayı beklersin Duvarlar örersin araya Ve hiç olmadığın kadar acımasızdırsın artık Dilin öyle sözler söyler ki Şaşırır kalırsın Resimler alınır ve hatta yırtılır mümkünse Ve en güzel anlar çıkarılır akıldan Nefret edilen olursun bir anda Bir tek sen cevap alamazsın sorulara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kanser
Bir değil felek, bin vurur.. Yarab bu ne acaib bedendir.. Hala ayakta durur... Pişmanlık acıları sarmış, zihnim frenden mahrum.. İçimde zalimce duygular, nefretim neden varsa, kırık kanadım uçar belki,ecele çare olsa, Ürkek oldum, kahreder her güneşin batışı, Ağıtı bırakıp,duaya durmalı dilin yakarışı, Sabra esir özler,ayaklar sılaya varmaz, Hasret yakarda acı acı,yürek dayanmaz, * Akşamın kızılı ,kan dök der gibi oluk oluk, Gel der, meçhul mezarı süsleyen çimenler, Gözümün önünde o çukur ,soğuk mu soğuk... Akmaya susamış tortu, içimde bir yumak kan.. Vade dolmuşsa gam yeme, uçar gider can.. Geriye baksan yaş boşalır,ilerde karanlık, Sakince ölmek bile zor bak.. Huzursuzluk sarmış ortalık... *Azrail zaman kollar,başımda nöbetçi asker, Ne kadar severmişsin aldın kollarına, Sıkma yüreğimi, vicdansız kanser.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Son
Soğuk iklimlerin sıcak günleriydi sevdamız Karanlık gecede tek ışığımdı gözlerin Hayat adil değil güzelim Beni yıkandı yalan 'SÖZ' lerin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ayşe Çilesiz'e Serzeniş
Tozlu bir pencere ardında hatıralar Okşanmış saçlar, kirli dudaklar... Kirli camlara sinmiş ıslak nefesler Duvarlarda titrek arzulu sesler... Mazi mi cam mı kirli olan - bilmiyorum Tanrım! Her şeyi kirli görüyorum. Masamda toz, kadehimde buz Nerdesin ruhumu çalıp giden kız? Bir zamanlar bu salonda Bolero çalardı Bir kız dizimde sabaha dek ağlardı Masada gözyaşları kurumuş kalmış Gözbebekleri kadehimde kalmış Kül tablasında yarım sigaralar Ve içeride hala o günlerin acı dumanı... Girişte sol köşede bizim masamız Bak! Hala sen-ben beraber oturuyoruz Peril perişanız sevgili yalnızlıkla Söyle bu çöplükte ne arıyoruz? Gözlerin kötü, gözlerin kibirli bakıyor Gözlerinden ruhuma karanlık akıyor Dudaklarının suskunluğu daha güzel Bir söz söylesen hep içim acıyor Kahreder lakin suskunluğun ölesiye İçinden ne düşündüğünü bilirim de... Ben ipsizim çirkinim kuruşumda yok Sevilmediğimi biliyorum, 'Seviyorum! ' diyorsun. Yıllardır bitiremediğimiz bir trajedi bu Aynı bakışlar, aynı suskunluk, aynı acı Masamızda yıllar sonra iki yabancı Kızın gözleri kirli, kız sosyete, kız kibirli Erkek zavallı, erkek bildiğin biri Şarkımız değişmiş, sen değişmemişsin İşte o bitmeyen ölüm sahnesi yine Perdelerin bu son kapanışı değil tabi ki Gözkapaklarımız bir ırmağa devriliyor yine Biten acıklı oyunun sonunda... Bir rüzgar esiyor kırık bir camdan içeri Hayalimizi alıp gidiyor küçük masadan Şimdi her şey daha uzak ve daha eski Unutmuşsundur beni de belki... Bu kirli mekanda yalnız mıyım? Yoksa sen misin yine başımda dönen? Bu camda senin nefesin mi buğulu? Yoksa içtiğim şarapta mısın yine Bolu'lu? Kadehimde sen - kadehimde acı Aynalara bakma - aynalar yalancı Ben hala o eski benim görmüyor musun? Değişen sadece zaman, sen de değil Dudaklarında yine ruj, gözlerinde o çılgın sürme Uzak dur sensiz dünyama bir daha girme Ne acılar tattım bu viranelikte sensiz Öğrendim sonunda yaşamayı ÇİLESİZ... Neden sonra gelmişsin gelmemişsin Gelirsen de görmeye gel beni Bilmediğin bir şey var görmediğin bir şey Sen gideli bu çöplükte yaşıyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Otuzyedi
Akarsu’yu yakamazsın, Nesimi’yi üzemezsin, Bizi Hasret koyamazsın, Ateşler seni de yakar. Asım size n’eylemişti, Arif doğru söylemişti, Pir Sultan’ı seslemişti, Ateşler sizi de yakar. Hak ışığı söndürülmez, Hak aşığı öldürülmez, Engin gayri güldürülmez, Ateşler sizi de yakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Pazar Gününü Hiç Sevmem
"Ilhami Vardi'ya" Amik'ta agustos aylari cehennemdir. Sicagin kemikleri erittigi saatte Günesi renklerine hapsetmis arabada ceketine sarilmis, sigara içiyor. "Agabek" diyor; Çako dayinin Ahiska günlerinden kalma hüznüyle. "Agabek; Ben hiç sevmedim pazar gününü Mapusane yadigaridir bana." Ve biçkin delikanlilik günlerini, Ve keskin devrimci yanilgilarini Ve Mapuseneyi anlatti ilhami Usta... Cehennem sicaginda Üsüyen adam, derin bir oh çekiyor Sigaranin tadina varip. Anlatir hüznün ve yalnizligin ve üsümenin öyküsünü... Mapusanelerde pazar günü yalnizliktir, hüzündür, gözyasidir. Mapusanede en sicak günes üsütür körpe, biçkin bedenleri. Ve ben yillardir sicak bölgelere hasretim. Üsüyorum. Sicak akdeniz koylarini düslüyorum. Ne gelen olur pazar günleri, ne giden olur mahkemelere, umutlar ertelenmistir. kimi yanik türküler okur, Ben siire sarildim, Ustalarin siirlerine Yalnizlik buzdagidir bedenlerimizin, simdi üsüyorsak, Pazar günlerindendir "Agabek" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Görüşüm
Dolaştım sokaklarda felekten birgün çaldım Kırk tarikata giripte çıkanları gördüm Dostların kapısını çalıp ziyaretine vardım Onun bunun arkasından hep atanları gördüm Oturduk sandalyelere donattırdık masayı Yavaş yavaş kaldırdık kadehi çektik kafayı Ekrana getirdik dini müftüyü ve hocayı Sarhoş kafayla çocuklaşan insanlar gördüm İnşaatçısı bakkalı sarrafı esnafı tüccarı Nereden geldiği belli değildir bunların karı Doğrultmak için enfilasyonu ettiği zararı Büküle büküle yemin edenleri gördüm Büyükler kahvelerde işyerinde çıraklar Para kazanıyor daha tüyü bitmedik çocuklar Toz toprak çöplük dolu cadde ve sokaklar Üstelik düşünmeden yerlere tükürenleri gördüm Oysa ey ejdadı ile öğünen kahraman insan Artık kendine çeki düzen ver ve toparlan Bitsin bu aldatmaca oyun ve yalan dolan Sinirlenip pire için yorgan yakanları gördüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Derinliğinde
Seneler önce bin dokuz yüz seksen birde, Yuvadan boşluğa çekildi ayaklarım; Boynumun büküklüğü,o zamandan iç çekerek İlk gözlerimi açtığımda feryat figandım...... Zamanla alıştı zamanla benliğim, Uyduruk dünyayı uydurdu kendine. Rüyalar gördü zamanla gözler rengarenk rüyalar, Yanaklara kondu, dudaklarım allı ,pembeli Öptüm zamanla öptürdüm yanaklarımı, Böyle kovaladı yıllar, çocukluk günlerimi. Ancak öpülmenin manasını, Dudaklarımda dudaklar duyunca anladım. Gerdanının kokusu, sinmişti bıyıklarıma Damlarken alnımdan göğüslerine terler Sersenişler yaşardım tek vucut halinde. Sıcaklığının, nefesinin, sesinin derin manasını Seninle hissettim, Seninle sevgilim...... Sana soğuk diyenler vardı seninleyken, Sıcaklığın ne olduğunu bilmeyenlerdi, Zaten bilseler lafta idi ... Beni senin gibi ısıtamayanlardı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bakire Düşler
ilk günden son güne hasrete koyul el pençe divan dur önünde eğil bu gönül işine akıl kâr değil sevilmez sevdiğin el kaıir sana sen gelecek için durma hayal kur o ayrılmak için bahane bulur her seşim dediğin bir hayal olur gözde boz bulanık sel kalır sana bir hayat başlar ki sessiz ve durgun kalırsın ona hep sevdalı vurgun sonunda bakarsın aslında yorgun bir kaç tane beyaz tel kalır sana acı elem keder sabrın taşırır isyankar duygular yıkar yıktırır hasret bağdaş kurup efkar bastırır gurbete uzanan yol kalır sana gurbet yüreğinde sen diyar diyar mutlu gün görmeden olacaksın ihtiyar onun ömrü sendir günü bahtiyar ızdırap, gözyaşı bal kalır sana hiç gelmez ayrılık aklına önce gerektigi gibi düşünemeyince ayrılık bahtınla bütünleşince bir kırılmış kanat kol kalır sana mutlu zannedersin kendi yanında sırtını döner en zayıf anında hasretle tarumar isin sonunda çesmeden farksız iki göz kâr kalır sana hasretle atesle yanmakta sine bedduam tarumar dönersin yine dilerim bir ömür kendi kendine bakire düşlerin dul kalır sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Dövün
Ben ölünce etsin dostlarım bayram; Üstüste tam kırk gün, kırk gece düğün! Açı doyurmaksa kabirde meram, Yemeğim Fatiha, günde beş öğün. Hey gidi, gölgeler ülkesi dünya! Bir görünmez şeyin gölgesi dünya! Boşlukta ayrılık bölgesi dünya! Bu dünyada yeme, içme ve dövün! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|