www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-16-2006, 11:05 AM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3942
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Sevgili Sevgilim ;

nerden Baslıyacagımı Bilmiyorum daha dogru baslamaya sunacak kanıtım yok... Bu mektubu okudugunda Ben cok uzaklardada olmıcam ama utancımdan bir süre görünmemeyi düşünüyorum. .. özür dilerim Ben edebiyat dersini sekerleme saati olarak gören biri oldugumdan mektubuda beceremem... ama Napim senin karsına cıkmadan yapabilcegim tek cıkar yol buydu... arastırmadım sanma günlerce yalvardım o senin sarısın arkadasın varya bi e - mail icin az tostumu gazoz umu icmedi haniii... Ama sonuc kullanılmayan bir e mail... neyse konu dagıldı.. Ben seni ilk gördügüm günden beri hep seni düşünüyorum herseyinle seni yanlıs anlama Kişiligini... Zamansız yerlerde aklıma takılıosun... Kalbim yerinden fırlıcak gibi .... kalp ti işte hassdiya Sayfa eksik.... anlıcan seni Cok seviyorum sabahları o yüzdendir saatte 60 km le giden servisinle yarısmam o yüzdendir dakka bası yanındakine bişiler sormam o yüzdendir hic sevmedigim almanca sınıfına yazılmam ve o yüzdendir sana günaydın demek icin Okul kapısının biblosu olmam...

Nedendir bilmiyorum beni ne cekti bilmiyorum Gözlerin yüzün gülüsün... Gecen pazartesi giydigin dekolte aman .... konusman yürümen hersey olabilir

ama Sunu sölim cok ama cok Hoşafıma gidiyosun..Sana cıkma teklif edicim ama nasıl yapılır bilmiyorum... ehiii benle cıkarmısın desem komik diye cıkarmısın yada O cok sevdigin Justin gibi sacımı 5 numara yaptırsam aa güzel olmus dermisin ?

Kafayı yedi diyosun biliyorum ama yemedim matematik dersinden beri benden cok soguksun ama gercekden ben o Yavrumu mehmete sölemistim...

Seni köpek gibi seviyorum eger bu yazdıgımı okuduysan gayet ciddi oldugumu anlamıssındır.. Gerci yazdıklarımı Buraya kadar mektubu ucak yapmip okumussan bu bile bana yeter...

Benimle cık ne olur... Sensiz olmaz bak sınıfta kalırım benle cıkmassan... bak eger cıkmassan Cantanı tenefuste karıstırıp bulduklarımı anlatırım ya shey yani yere düşmüş... Kopya cekiyo diye adını cıkartırım bak en sevdigin kazagını askıdayken vişne suyu dökerim bak....

Benle cıkkk ben seni cok ama cok seviyorum.. Sen yoksan ben Ölürüm ölürüm ölürüm.... walla bunu mehmet yazdı ....

Senden Cok ama Cok hoşlaşıyorum
Cevabını bekliyorum Güzel kız
Ama ne olur cevabın Olumlu Olsun

Cool'un kölen olimmm

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-16-2006, 04:57 PM   #2
WinterSun
Daimi Üye

WinterSun Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 8856
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 862
Rep Derecesi : WinterSun is a splendid one to beholdWinterSun is a splendid one to beholdWinterSun is a splendid one to beholdWinterSun is a splendid one to beholdWinterSun is a splendid one to beholdWinterSun is a splendid one to beholdWinterSun is a splendid one to behold

:biggrin: saol kanka
Old 02-17-2006, 12:08 AM   #3
((D-i-L-e-K))
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 9132
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : ((D-i-L-e-K)) is on a distinguished road

ayy cok seker bi mektup buu
((D-i-L-e-K)) çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-17-2006, 01:32 AM   #4
serseri50
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 6148
İtibar Gücü: 1450
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : serseri50 is on a distinguished road

kız tamamdır.............. bence hehehehe
serseri50 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-17-2006, 01:36 AM   #5
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1969
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

o günler geldi aklıma bian..keşke dönebilsek o yıllara...
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-17-2006, 01:40 AM   #6
CollαтєяαL™
Forum Aşığı

CollαтєяαL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 202
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3279
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi : CollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond repute

sağol kanka
CollαтєяαL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı