www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-18-2006, 12:26 AM   #1
kasirga78
ÇaKaL Üye

kasirga78 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 332
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1784
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi : kasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond repute

APPİAH'IN FENER AŞKI

F.Bahçe’nin yıldız futbolcusu Appiah, izinli olmasına rağmen Hollanda kampına erken katılarak Zico’nun güvenini kazandı

F.Bahçe’nin Ganalı yıldızı Appiah, Avrupa’dan transfer teklifleri gelmesine rağmen F.Bahçe’den ayrılmak istemediğini söyledi. Appiah, “F.Bahçe’yle kontratım devam ediyor. Ben bu kontratıma saygı duyuyorum ve F.Bahçe’yi çok seviyorum. Bu ayın 26’sında çok önemli bir Şampiyonlar Ligi maçımız var. O maçta ilk 11’e girebilmek için çok çalışmam gerekiyor” şeklinde konuştu.

Zico’nun efsane bir futbolcu olduğunu söyleyen Appiah, “O tarihe geçmiş bir futbolcuydu. İlk geldiğimde beni yanına çağırarak kendimi nasıl hissettiğimi sordu. Bütün oyuncularla yakından ilgileniyor. Çok iyi bir insan ve onunla büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Anelka’yla birlikte olmaktan biz takım olarak mutluyuz. Ama o başka bir takıma gider, gitmez. Ben bunu bilemem. Juventus’tan eski takım arkadaşlarımla görüşüyorum. Ama transferle ilgili hiç konuşmadık. İtalya’da ki şike olaylarına çok şaşırdım. Biz futbolcular orada oynarken arka planda neler olduğunu bilemiyorduk” dedi.

Hep Destek Tam Destek
Ne Kupa Büyüklüğü Ne Şampiyonluk
Sevdamıza Kimse Engel olamaaz
Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk
FENERBAHÇE sevgisinin Adı Konamaz
kasirga78 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı