![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Süren'den Aziz Yıldırım'a destek
Şike iddialarının yaşandığı dönemde Galatasaray başkanlığını yapan Faruk Süren dün ilginç açıklamalar yaptı. Süren, Aziz Yıldırım'ın böyle bir olaya karıştığına ihtimal vermediğini belirtip, "Aziz beyi tanıyorum. Böyle bir işe girmez. Yapsa bile, çevresinde onca insan varken, kendisi bu işin içinde olmaz. Sanıyorum bu olay farklı" ifadesini kullandı. Bu tür iddiaların hoş olmadığını belirten Faruk Süren, "Programı ben de izledim. Ortada bir belge yok. Yarın başka biri çıksa, aynı iddiaları benim için yapsa ne olacak. Başkası için de yapabilirler. O zaman bu tip suçlamaların önü arkası kesilmez. Ama ben şike, teşvik yok demiyorum. Bu olaylar Türkiye'de yaşanıyor. Genel olarak bakmak, önlemini almak lazım. Üstüne gitmek lazım. Ayrıca 2001 yılındaki şampiyonluğu Fenerbahçe değil, içimizdeki İrlandalılar istemedi" diye konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aziz Yıldırım'a 10 milyon dolarlık 'çürük' şantajı | `~fRedoRe.~ Esat` | Yurttan Haberler | 0 | 06-11-2010 04:17 PM |
Aziz Yıldırım'a gönderme | ŞoVaLYe_77 | Galatasaray | 0 | 03-31-2010 11:54 PM |
antu.com'dan Aziz Yıldırım'a tepki | KaRamBoL™ | Fenerbahçe | 0 | 10-07-2009 08:59 PM |
Aziz Yıldırım'a hak mahrumiyeti cezası verildi ama bu mahrumiyet pek bir anlama gelmi | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-15-2008 08:12 PM |