![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() FIRTINA PATLAMADAN
Adamin biri günah çikarmak için papaza gitmis : - Papaz efendi, demis...Geçen gün uslu uslu odada otururken birdenbire baldizim girdi.O sirada disarida hava bozdu.Bir firtina, bir yagmur, ben o anda ne yaptigimi bilemedim. Papaz Allah'in rahmetinden umut kesilmeyecegini söylemis.Günakar devam etmis : - Evvelki gün de...Komsu kadin gelmisti...Birden bir rüzgar, bir firtina...Ondan sonra ne oldu bilmiyorum; der demez, papaz kalkmis, dogruca pencereye gidip disariyi bir iyice kontrol ettikten sonra dönüp konusmus : - Oglum! demis, Deminden beri havada bir sikinti var.Firtina ve yagmur patlamadan sen söyle bir dolas... KOMPARTIMAN GEYIKLERI 1 Delikanli kompartimanda karsisinda oturan genç ve güzel kadindan gözlerini bir türlü ayiramiyordu.Kadinin kucaginda güzel bir köpek vardi.Delikanli bir ara : - Ah, kucaginizdaki köpegin yerinde olmayi ne kadar isterdim.Kimbilir ne kadar mutlu olurdum, der. Kadin delikanliya alayli bir sekilde bakip cevaplar : - Hata edersiniz.Çünkü köpegimi hadim ettirmek üzere baytara götürüyorum! ECZACI Genç kiz genç asigina telefon açmis : - Jean, demis , seni çok arzuluyorum, geceleri uyku uyuyamiyorum.Ne olur bu hafta sonu bize yemege gel. Seni annem babamla tanistirayim.Sonra benim odamda ders çalisiyor gibi yapar doya doya sevisiriz... Jean ömründe hiçbir kizla sevismemis, toy bir delikanli Bir eczaneye gitmis.Babacan eczaciya : - Bu hafta sonu önce bir aile yemegi , pesinden atesli bir ask yaayacagim, demis, o yüzden iyisinden iki kutu prezervatif istiyorum... Babacan eczaci kutulari vermis, oglanin sirtini sivazlayip yolcu etmis. Jean hafta sonunda bir büyük buket çiçekle Françoise'nin kapisini çalmis. Genç kiz kapiyi açmis.Jean'i dogrudan yemege almis. Delikanli çok mahçup biçimde masaya oturmus.Kizin ana babasinin yüzüne söyle bir baktiktan sonra basini önüne egmis.Baslamis dua etmeye.Ancak dua bir türlü bitmiyor.Françoise sonunda dayanamamis, fisiltiyla : - Ben senin bu kadar dindar oldugunu hiç bilmiyordum Jean, demis... Jean adeta inlemis : - Ben de babanin eczaci oldugunu bilmiyordum... BIR KONU BIR KONUK Rustada Gazetecinin biri 100 yasinda bir köylüyle roportaj yapiyor : - Efendim, bu kadar zamanda kimbilir ne güzel olaylar yasamissinizdir. Güzel bir aninizi anlatirmisiniz", diye sormus. Ihtiyar baslamis : - Bir gün bizim muhtarin esegi kayboldu. Bütün köy esegi aramak için daga çiktik. Saatlerce bir elimizde votka aradik durduk. Sonunda da bulduk.Basladik dag yolundan asagi inmeye. Birden bizim muhtarin esegi gözümüze bir güzel görünmeye basladi ... Derken gazeteci : - Aman efendim, daha enteresan bir aninizi anlatsaniz. Ihtiyar köylü söze devam etmis : - Bir gün bizim muhtarin kuzusu kayboldu. Bütün köy muhtarin kuzusunu aramak için daga çiktik. Saatlerce bir elimizde votka, hem yudumlanip hem yuruyerek aradik durduk. Sonunda da bulduk. Basladik dag yolundan asagi inmeye. Birden bizim muhtarin kuzu gözümüze bir güzel görünmeye basladi.. Demeye kalmadan gazeteci yine adamin sözünü kesmis : - Aman efendim, oraya da girmeyelim. Siz en iyisi kötü bir aninizi anlatin. Adam yeniden söze baslamis : - Bir gün ben kayboldum... KOMIK LOTARYOCU BENZINCI FIKRASI Benzin istasyonunun önünde bir afis: "Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazaniyor." Iki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks için lotaryaya talip olur... Benzinci sorar: Kafamdan bir sayi tuttum, bilirseniz bedava seks. - "Üç" derler... Benzinci, "Bilemediniz, ben bes tutmustum." Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya... Bizimkiler "Yedi" der. Benzinci "Olmadi, ben alti tutmustum". Üç gün sora yine depoyu "fullerler", yine lotarya... "Iki" derler, benzinci "Bir" der. Kafadarlardan biri arkadasina açilir... - "Yahu bu bizi kandiriyor galiba, hep baska rakam söylüyor... Hile yapmasin!". Digeri cevap verir: - "Yok yaw,canim kizkardesim arka arkaya iki kere kazandi." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
fıkralar | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 240 | 03-03-2008 08:06 PM |
rastgele | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 03:08 PM |
Rastgele | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 10:49 AM |