![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir salıncak çıkar yokuşlarımı
İnişlerinde sensiz bir bensizlik Tesadüf çizer sevda çizgilerimi Düşerken hayatına Yüzümde belli belirsiz sen... Bir mandolin seslenir kumsallarıma İner yağmurlar çizdiğim buluttan. Ağlarken saçlarında rüzgar Feraha çalar muhabbetlerim de Yıkanır güneşlerim imbatlarında. Bir sol majör damlarken yüreğine Buluşur perde perde kader Karar seslerinde... İnmekteyken dere yatağına Uçuşur görünmezliğin oysamaları Sulara atılır kesik çizgiler Kanar yüreğim susuzluğunda. Acı dağıtır kırlangıç saltoları Binbir çiçek derlenir sevda yollarında. Yağmur büyüsüyken nazarın Bir dem sıla vurur mızrapa Sevda dokunurken nağmelerle cana İşler içimize kekiksi ürpertiler. Gül ağarırken günden önce Tan döktü saçlarına asude Bir şarkı çırpınırken derinliğinde Yunuslarla saldım türkülerimi Çekerken sen dolu ağlarımı Takındı bezirganlığını sevda neferleri Dalarken gözlerim ölgün fenerlerine Yırttım hançeremi seslendim arşa Gelen bahar mıdır eylül baksana! ! !
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|