![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ (Hakan Altun Şarkısı)
UNUTMAYA BEŞ KALA GÖZLERİNİ VE SANA DAİR NE VARSA BİTMEYE YAKIN İŞTE BUGÜN BEN HERŞEYİMİ SENDE BIRAKTIM SIRF AŞKIMI ALDIM YANIMA ONUDA KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR SORMADIM KİMSEYE UNUTMALIYDIM ÇAREYİ KENDİMCE BULURUM SANDIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM FARZET ÇOK UZAKLARDAYDIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM VAZGEÇMEK DEĞİL BU Ç****İZ KALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AĞLAMAK YOK YÜREĞİM (Hakan Altun Şarkısı)
BİR ANDA BIRAKIP GİTTİ ARDINA BAKMADAN TERKETTİ HAİN BİR PUSUDA VURDU İKİMİZİ YALNIZLIĞIMIZA HAPSETTİ BU GÖNÜL OYUNUNU BECEREMEDİK BİZ SENİNLE BİZİ YAKTI KAHRETTİ AĞLAMAK YOK YÜREĞİM SIZLAMAK YOK YÜREĞİM NE ACILAR YAŞADIK BİZ SENİNLE HAYKIRMAK YOK YÜREĞİM YALVARMAK YOK YÜREĞİM BU ACIYADA KATLANIRIZ SENİNLE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adini Yollara Yazdim(BAHA)
Benim yaprağımda benim dalımda Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim dilimde benim elimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Her gün kollarım da ol her gün yanımda Bir şiir sin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni Yollara yazdım Unutur kalbinden silersin diye Sevdiğime pişman edersin diye Belki bırakıpda gidersin diye Ben şindiden seni yollara yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Her gün kollarım da ol her gün yanımda Bir şiir sin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni Yollara yazdım |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Sevgilim(BAHA) Beni durduramazsın , ben aşk dolu ırmağım Damarlarından geçip , kalbine akacağım Kemer olup saracağım ince belini Tarak olup çözeceğim saçın telini Kadeh olup öpeceğim dudaklarını Benim bütün derdim sensin canım sevgilim Tanrı birbirimizi , sevmek için yaratmış Aşka yalan diyorsun , aşkı allah yaratmış Seni sevmek bir günahsa , bin günah olsun Aşkın beni öldürsede , canın sağolsun Vazgeçemem artık senden haberin olsun Benim bütün derdim sensin canım sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kutupta Yaz Gibi(BAHA) Bir güneşe bir de sana bakamam Bir ateşibir elini tutamam Bir nefessiz birde sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibiözledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı birde seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir allah tan bir de senden vaz gecemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Razıysan Gel Eski bir gelinliğe bir bakır bileziğe Annemden kalan bu yüzüğe Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapayalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzluk Razıysan gel benimle Bir lokma ekmeğe Bir yudum su içmeye Yine de şükretmeye Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapayalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzluk Razıysan gel benimle |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BU KALP SENİ UNUTUR MU? Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Anlamı yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Fikret KIZILOK |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 9388
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güzel aşk şarkıları okuyunca kendimi kaybettim tebrikler devamını bekliyoruz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 29 Times in 12 Posts
Üye No: 5808
İtibar Gücü: 1517
Rep Puanı : 1510
Rep Derecesi :
|
![]() sağolasın kanca !
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dudağından taşar en güzel aşk şarkıları | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 04:09 PM |
hacker şarkıları | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2007 01:17 PM |
100. yıl şarkıları tanıtılıyor | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-07-2007 11:14 PM |
Aşk Şarkıları... | Ultra-aslan-1905 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-14-2006 05:17 PM |
hackerların şarkıları | smile_k | Eskiler (Arşiv) | 6 | 06-09-2006 12:03 AM |