![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 26 Thanked 43 Times in 12 Posts
Üye No: 20231
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() YASTAYIM
Yoksun yine varlığım sürünüyor sensizliğim bilinmiyor sen gittin gideli ellerim hep titriyor kalbim bu acıyı saklıyor yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım ama kimse bilmiyor seni son gördüğüm yerde yıllar sonra o gün geldi yine aklıma bu kez bir elimde kızım içimde fırtına göçüp gittiğin o yolda sen varmışsın gibi gibi ışığı kapatmadım gel görki ben hala yokluğuna alışamadım şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım hiç kimse bilmiyor bugün goğum günün yanında değilim bu yüzden hiç iyi değilim yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim üstelik bir kızım var evkiyim çok zor okadar yıl sonra itiraf etmek bu aşkı bertaraf etmek yaşasaydın sana söyleyecek çok şey vardı isterdim bak unutmadım demek SEFERAD BİZ Yaşıyor ama uzaktaysam senden bil ki seni hiç unutmadım ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş, hata yapmışız senden yada benden ne farkeder şeytana uymuş aşkı yakmışız adımı söylemezdin bana seslenirken aşk derdin, aşkım derdin her aşk dediğinde beni kendine dahada aşık ederdin buluştuğumuz anları hatırlıyorum güller açardı gönlümde sen gelirken üç-beş saat bile ayrılsak yapraklarım dökülürdü sen giderken yanyana duran iki yıldızdık sana göre en parlak, en güzel olanı bendim gökyüzündeki tek yıldızındım senin fırtınalarda saklanıp korunduğum liman olduğumu söylerdin ömrünün sonuna kadar beni seveceğini kalbini kalbime kelepçeleyip anahtarını okyanusa attığını söylerdin benim için kıyamet seni kaybettiğim gün demekti ruhumda sakladığım en değerli hazinemdin sonsuza kadar da saklayacağım yokluğumda sen nasıl olursun hayal ettiğimde seni mutlu, çok mutlu görüyorum çünkü hep öyle ol istedim herşeyin güzeli senin olmalı yerine kimseyi koyamam ki ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedim ki sen bana aşk dedin, bizi kirletemem ki bazı şarkılar vardı birlikte sevdiğimiz senin bana, benim sana söylediğim onlardan biri yada benzerini duyarsan beni anımsar gülümsersin ben mi? ben hiç unutmayacağım ki okyanusa attığın anahtarı biri bulurda bizi bizden çözer diye daha iyisini yaptım seni kalbime kazıdım her atışında hatılamak için yaşıyor ama uzaktaysak birnirimizden bil ki seni hiç unutmadım ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş hata yapmışız eğer ölümse bu ayrılığın sebebi ve bensem bu alemden önce giden kederlenme çok tıpkı benden istediğin gibi kendine sahip çık bensem kalan geride zaten sen hep göreceksin ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedim ki sen bana aşk dedin, bizi kirletemem ki küs olduk, ayrı düştük duramadık ki savaşları sevemedik ki barış olduk biz hüzünlendik dilden kaçan bazen iki lafla sevişmeye sebep ettik bazen ayrılıkları niyet ettik, söz verdik en büyük aşka başkasının sevdasına imrenmedik biz neysek oyduk, öyle kaldık aynı inançla kimsenin öyküsünden kopya çekmedik ne acıdan, ne kayıptan korkmadık ki hiç biz ne kavgalar atlattık ta yılmadık ki bir gün üstüne gittik sevdanın yenilmedik ki kimsenin duygusundan çalmadık biz başkasının oyununu bozmadık biz SONER ARICA GÖNÜL Bunca yılherkesten kaçtın en sonunda buldum sandın ansızın içimi açtım yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı fark edilmez bir tuzaktı sana böylesi yasaktı yapma dedim yaptın gönül o bir yolcu sen bir hancı gördüğün en son yalancı içindeki derin sancı gitmez dedim kaldı gönül gözlerin bakar da görmez ellerin tutarda bilmez gece gündüz farkedilmez demedim mi sana gönül sabahın tam üçündesin dertlerin en gücündesin hala onun peşindesin gitme dedim gittin gönül böylesi sevdiğim için bir kördüğüm oldu için ağlıyorsun için için demedim mi sana gönül sen istedin ben dinledim senden ayrı olmaz dedim en sonunda bende sevdim şimdi beni kurtar gönül LEMAN SAN GÜL GÜZELİ Elini son defa yanağıma koy istemiyorsan giderim giderim serin bir sonbahar akşamında söz ismini unutur silerim silerim tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetmiş uğruna döktüğüm gözyaşlar için yağmurdan özür dilerim dilerim kuruttuğum kızıl gülleri alıp senin için senden geçerim geçerim LEMAN SAN DAYAN GÖNLÜM İki damla yaş iki ayrı can iki deli gönül iki parça can bugün efkar günü gün ayrılık sevda bahçesinde günlerim yanar sana doğru tüm denizler sana doğru yıldızlar ayda sen güneşte sen her yerde yerşeyde sen dayan dayan gönlüm dayan dayan gönlüm KÖLE GİBİ Hayattan bezmiş bir köle gibi yaşıyorum yine güneşi batık doğmuyor ağlıyorum gündüz gece içimdeki şu yangını söndürmez kimse ilaç olmaz hiçbir çare dermansız derde niye bana gelmiyorsun hiçmi beni sevmiyorsun zor mu gelir bütün bunlar niye susup söylemiyorsun meyler çare bulamadı dostlarım arayıp sormadı ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı derin bir yalnızlık yaşadığım şimdilerde bir başımayım şu koskoca evrende biri olsun istiyorum hem dost hem sevgili hemde deva dertlerime sendin doğacak günüme güneş yerine yalnızlığımı unutavak yanında uçacaktım bel ki uzaklardan duyarsın diye sana bir şiir bir şarkı bir ağıt yaktım İZEL AH YANDIM Yarınlar yok gibi güneş hiç doğmayacak o gitti ah gitti bir daha hiç dönmeyecek ah yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz al onu getir geri bir daha hiç vermeyeyim al onu ver bana geri son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim ah yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz al onu getir geri bir daha hiç vermeyeyim al onu ver bana geri İZEL ANLASANA Kendimi esir aldım çalmadı yine telefonlar alışırım sanmıştım yüreğimde sancın var gel etme nazlı güneş sensin gönlüme eş beni biraz anlasana ölürüm aşkına yar ölürüm diyar diyar beni biraz anlasana off sarıl bana beni biraz anlasana HALUK LEVENT AYNI PERDE Dert yine dert, bıktım senden git hadi git koptuk zaten her sebebin bendim madem neden sustum, neden olanlar oldu, yakalandık fırtınadan yara aldık olanca sevda bir kalemde silinip gitti yıllarca aynı rol, aynı perde yıllarca aynı ev aynı yerde sevdim de katlandım bunca derde ama çok yanlıktı adı yanlış aşktı ama suç hep bende TANER ELA GÖZLÜM Ela gözlü benli dilber sende olasın benim gibi zülfün sökük boynun bükük sende olasın benim gibi bahçende güller bitmesin dalında bülbül ötmesin kapından hekim geçmesin sende olasın benim gibi gel yanıma sarıl bana ela gözlüm yandım sana HALUK LEVENT |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
auMaR_üSTaD (10-14-2006), yavuzaslan (10-18-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
hacker şarkıları | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2007 01:17 PM |
100. yıl şarkıları tanıtılıyor | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-07-2007 11:14 PM |
hackerların şarkıları | smile_k | Eskiler (Arşiv) | 6 | 06-09-2006 12:03 AM |
en güzel aşk şarkıları | bugrahan | Eskiler (Arşiv) | 8 | 02-24-2006 10:05 PM |
erkekler bu şarkıları söylemsin | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 7 | 02-20-2006 04:03 AM |