![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fener formasıyla 2.5 sezonda G.Saray'a 3 gol atan Nobre, Beşiktaş'taki ilk derbisinde de Aslan kalesini boş geçmeyeceğini iddia etti
'Kesin biz kazanırız' Sürpriz bir harekât sonrasında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Marcio Nobre'den Galatasaray'a gözdağı... Sarı-Lacivertli forma altında Cim Bom'a her sezonda bir gol atan Sambacı, “Bu tür maçlar çok önemli. Hele hele işin içinde bir de kupa varsa... Galatasaray beni çok iyi tanır, elbette ben de onları. Kesinlikle biz kazanacağız” ifadelerini kullandı. Diğer Siyah-Beyazlı oyuncular da en az Nobre kadar iddialıydı. 'Sıra Cim Bom'a geldi' Runje: “Transferimden kısa süre sonra böyle bir derbi olması benim için avantaj. İlk şampiyonluğumu hemen yaşamak istiyorum...” Kleberson: “Galatasaray'ı çok iyi tanıyoruz. İzmir'den sonra burada da galip gelerek büyük finallerin takımı olduğumuzu göstereceğiz...” Toraman: “Galatasaray son şampiyon. Ancak biz de 'ligin en iyi takımı' denilen Fener'den kupayı aldık. Şimdi sıra Cim Bom'da. Yine kazanacağız.”
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() Beşiktaş'ta yeni sezonda futbolculara uygulanacak prim sistemi şampiyonluğa endeksli. Buna göre sezon boyunca lig tablosunda ilk 3 takım arasında yer alındığı sürece yeni prim sistemine göre iç saha ve dış saha galibiyetine ve aynı zamanda dış saha beraberliğine de prim alacak olan siyah-beyazlı futbolcular İnönü Stadı'ndaki yenilgi ve beraberlik halinde prim alamayacaklar.
Başarıya endeksli bu prim sistemine göre ayrıca ligde 4. ya da 5. sırada yer alınıp, lider ile puan farkının 3 olması halinde de futbolcular primi hak edecekler. Yönetim derbi maçlarda ise ayrı bir prim sistemi uygulayacak.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1941
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Tesekkürler paylasimin icin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() ağzı olan konuşuyor desem yeridir
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hadi Beni Bir Daha S!k Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video NO RAPID | FeLon | Adult eski arşiv | 1 | 11-04-2008 09:32 PM |
'Onlar beni iyi tanır' | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 10:48 AM |
beni tanır... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 07:43 PM |
Herkes bilir, tanır; göremez lâkin... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-10-2008 12:10 PM |
Beni bilen talep eder... Beni talep eden bulur... Beni bulan sever... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:37 AM |