![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 4 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1382
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Muhteşem Trabzon
Trabzonsporumuz, İntertoto Kupası 2. tur ilk maçında Avni Aker Stadı'nda Arnavutluk'un Vllaznia takımını gole boğdu: 6-0. İşi ilk maçta bitiren bordo mavililerin gollerini Ersen Martin (2), Ceyhun, Çağdaş, Serkan ve Ömer Rıza attı. Trabzonspor, süper futbolu ile ayakta alkışlandı. Süper Trabzon Vllaznia karşısında farka koşan Kaplan Aker'de büyük ölçüde işi bitirmiş oldu Mücadelenin gollerini Ersen (2), Çağdaş Serkan, Ceyhun ve Ömer Rıza kaydetti. Trabzonspor, Arnavutluk ekibi Vllaznia'ya attığı 6 golle Avrupa arenasında tarihi bir skoru da yakalamış oldu Bordo-mavililer, turnuvada 3. tura yükselmesi halinde Sarajevo (Bosna)- Otelul Galati (Romanya) galibi ile oynayacak Trabzonspor bu sezonki Avrupa macerasına süper bir başlangıç yaptı. İntertoto Kupası 2. tur ilk maçında Arnavutluk temsilcisi Vllaznia'yı ağırlayan bordo-mavililer, rakibinin tur şansını 6-0'lık skorla Avni Aker'in çimlerine gömdü. 12. dakikada Ersen Martin, Trabzon'u 1-0 öne geçirirken, Ceyhun 32'de bordo- mavili takımı rahatlattı: 2-0. SON SÖZ ÖMER'DEN Çağdaş 39. dakikada farkı 3'e çıkartırken, Serkan 4. gole imzasını koydu. Ersen Martin yine sahneye çıktı ve 57. dakikada durum 5-0 oldu. Maçın skorunu 88'de Ömer belirledi: 6-0. Bu sonuçla 3. tur vizesini büyük ölçüde alan Trabzon, UEFA'ya katılma isteğini bu skorla ispatladı.
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ceyhun fırtınası
Ersen ve Serkan'ın gollerinin asistini yapan yıldız, yetinmeyip bir de gol attı. TEK BAŞINA YIKTI Ceyhun Eriş, en iyi mesajı yine sahada verdi. Bursaspor'a gideceği şeklindeki haberlerin ardından, eleştirilerin odağında yer alan oyuncu, adeta Arnavutluk ekibini tek başına yıkan isim oldu. Ceyhun Eriş, Ersen Martin'e 2, Serkan Balcı'ya 1 gol attırdı. Bunlarla yetinmeyip kendisi de bir gol attı. ERSEN DE COŞTU Ceyhun'un bu performansı teknik heyeti çok mutlu ederken, Ziya Doğan sakatlık ihtimaline karşılık yıldız oyuncuyu 75. dakikada yerini Adnan'a bıraktı. Vllaznia karşılaşmasının bir başka başarılı oyuncusu ise Ersen Martin'di. Gol yollarında müthiş etkili olan bordo-mavili futbolcu, 2 gol atarak yıldızlaştı.
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Havaya girmeyin
Trabzonspor'un hocası: Futbolda her sonuç var. Rovanşı da ciddiye alacağız. Bizim için lig başladı. Her oyuncumuz hazır olmak zorunda. Daha çok eksiğimiz var. TUR GEÇİLMEDİ Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Vllaznia karşısında 6-0'lık tarihi galibiyete rağmen tedbiri elden bırakmadı. Futbolda her sonucun alınabileceğini dile getiren Doğan, "Bu fark, turu atladığımız anlamına gelmiyor. Deplasmanda da dikkatli olacağız. Oraya tatil zihniyetiyle gidersek, hata yaparız" dedi. GÜÇLENECEĞİZ Takımda daha çok eksiklerinin olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı konuşmasını şöyle tamamladı: "Erdinç, Risp, Stepanov, Gökdeniz, Yattara ve Jabi de takıma katılınca çok daha güçlü olacağız. Hazırlık dönemi geride kaldı. Bizim için lig başladı. Her oyuncumuz hazır olmak zorunda. Gevşeme yok
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() İkisi de yolcu
Siyahi futbolcu için Vitesse ile görüşülürken, takıma geri dönen Jun ise kendisini çok isteyen Nürnberg'e verilecek. Trabzonspor kadrosunda düşünmediği Musampa ve Tomas Jun'a takım arıyor. Bugün bir araya gelecek olan bordo-mavili yönetim iki oyuncu ile ilgili gelen teklifleri masaya yatıracak ve son kararını verecek. Büyük ümitlerle transfer edilen Musampa'yı Hollanda'nın Vitesse takımı isterken, Vitesse ile Trabzonspor'un temas halinde olduğu belirtiliyor. 500 BİN EURO İSTİYOR Karadeniz ekibi Musampa için 500 bin euro bonservis ücreti istiyor. Geçen sezon Sparta Prag'ta kiralık olarak oynadıktan sonra geri dönen Tomas Jun ise Nürnberg yolunda. Geçen sezon da Alman takımı Tomas Jun'u istemiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Bu arada Sakarya ile Martinez için el sıkışan Trabzon'un bu transferi 1-2 içinde açıklaması bekleniyor.
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Ulusoy da izledi
Trabzon'un Vllaznia ile oynadığı karşılaşmayı Trabzon'da bulunan Futbol Federasyonu Başkanı Ulusoy da izledi. Oldukça neşeli gözüken Ulusoy'a Trabzonspor Başkanı Albayrak yakın ilgi gösterdi. Yönetim karşılaşma öncesi ise Vllaznia ve UEFA temsilcilerine yemek verdi.
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Minikler birinci
TRABZONSPOR A Minik Takımı, finalde Samsun'u Onur'un attığı golle 1-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. G.Birliği de Galatasaray'ı penaltılarla yenerek üçüncü oldu
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Jabi'ye izin yok
TRABZONSPOR bugün izin yapacak. Yeni transfer Jabi ise sabah ve akşam olmak üzere çift çalışma yapacak. Doğan "Eksikleri olanlar kısa zamanda yetişecek" diye konuştu.
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbetçi akını
Trabzonlı taraftarlar, Vllaznia maçına büyük ilgi gösterdi. Bordo-mavili takımın yeni halini yakından görmek isteyen bordo-mavililer erken saatlerden itibaren tribünleri doldururken, taraftarlar arasında Almanya'dan Trabzon'a gelen gurbetçilerin çoğunlukta olması dikkat çekti.
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Transfer dosyası
SÖZLEŞMESi BiTENLER: Yok SÖZLEŞME YENiLEYENLER: Hasan, Tolga. GELENLER: Serkan Balcı (Fenerbahçe), Jabi (K.Erciyes), Adnan (Samsun), Kadir, Yunus, Barış (Altyapı) GiDENLER: Djokaj, Murat. GÜNDEMDEKiLER: Martinez, Palermo, Hasagiç, Emre, Bekir, Serhat, Ergün, Necati, Alp, Erhan, Eren, Uğur.
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Yusuf hayran bıraktı
VLLAZNİA karşısında 61. dakikada kaptan Hüseyin Çimşir'in yerine oyuna giren Yusuf Kurtuluş, çizdiği grafikle alkış aldı. Hızlılığı ile dikkat çeken genç futbolcu, geçen sene Sarıyer'de kiralık olarak oynamış ve başarılı olmuştu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
23/08/2007 Haberleri | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 14 | 08-23-2007 10:44 AM |
18.08.2007 GS Haberleri!!! | sarge | Eskiler (Arşiv) | 4 | 08-18-2007 10:13 AM |
18.08.2007 TS Haberleri!!! | sarge | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-18-2007 10:11 AM |
18.08.2007 FB Haberleri!!! | sarge | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-18-2007 10:10 AM |
18.08.2007 BJK Haberleri!!! | sarge | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-18-2007 10:08 AM |