![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 4 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1384
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sağlam çift forvete dönüyor
Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş dünü tek idmanla geçirdi. Akşam saatlerinde basına açık olarak gerçekleştirilen çalışmaya tedavileri devam eden Murat Şahin ve Mehmet Yozgatlı katılmadı.Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki idmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kısa süreli bir pas çalışması yaptılar. Sağlam daha sonra oyuncularına taktik varyasyonların yer aldığı dar alanda çift kale maç yaptırdı. Siyah-beyazlı takımın genç hocası yarın oynanacak Kasımpaşa maçında Nobre ve Bobo'yu birlikte sahaya sürürek çift forvete döneceği öğrenildi. Siyah - beyazlılar hazırlıklarını bugün yapacakları idmanla tamamlayarak kampa girecek. Öte yandan Levante takımı ile transfer görüşmeleri yapan Mustafa Doğan ile İspanyol kulübü arasında sözleşme süresi ile ilgili pürüz çıktığı açıklandı.
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beşiktaş'ta Higuain sürprizi
Beşiktaş'ın transfer konusundaki suskunluğu sürerken, Arjantin'de yer alan gazeteler dün River Plate'in iki sezondur Nueva Chicago takımında oynayan Federico Higuain'i transfer ettiğini ileri sürdüler. Siyah-beyazlı kulübün, River Plate'e 1 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödeyeceğini iddia eden Arjantin basını, Higuain'nin yıllık 1 milyon euro alacağını, bu futbolcunun her an İstanbul'a gidebileceğini yazdılar. Menajerler harekete geçti Ancak yönetimin, listenin başında yer alan bu oyuncunun transferi için Ricardinho'ya müşteri aradığı da öğrenildi. Brezilya'nın futbolcuya verilen yıllık 1 milyon 750 bin euro'yu Arjantin kulübüne ödemeyi planlayan siyah-beyazlıların menajerleri harekete geçirdiği ifade edildi. 23 yaşında genç bir santrfor olan Federico Higuain kiralık olarak gittiği Nueva Chicago takımında iki sezonda 37 maçta 14 gol attı. Arjantin'in gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncusu olarak gösterilen Jorge Nicols Higuain'in oğlu olan Federico Higuain'in transferine geniş şekilde yer veren Arjantin basını, Beşiktaş'ın büyük bir iş başardığını da yazdı.
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Kolot ayrılmak istiyor
Beşiktaş'ta, Yıldırım Demirören başkanlığındaki son yönetim kurulunda 2 milyon Euro para veren tek yönetici olan Celal Kolot, Demirören’in izin vermesi halinde istifa edeceğini söyledi. Siyah beyazlı yönetimde ilk olarak futbol şubesi sorumluluğu yapan, daha sonra 3 Ağustos tarihinde Sinan Engin’in menajerliğe getirilmesiyle bu görevi bırakmak zorunda kalan Celal Kolot, yönetim kurulundan tamamen ayrılmayı düşünüyor. Mevcut yöneticiler içinde bütün deplasman maçlarına giden tek isim olan ve Beşiktaş’ın bu sezon yaptığı yabancı transferlerinde önemli katkıları bulunan Kolot, rahatsızlık duyduğu konuları ve istifayı düşünme sebeplerini şöyle anlattı: Yanlış anlamalar var "Yönetim kuruluna seçildiğim ilk günden itibaren Beşiktaş’a yararlı olmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Her zaman futbolcuların ve teknik heyetin yanlarında oldum. Sorunlarının çözümüne yardımcı oldum ve yabancı transferlerine katkıda bulundum. Bu emeklerime rağmen camiadaki bazı kişilerin benden rahatsızlık duyduğunu görüyorum. Tamamıyla Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek yaptığım bazı açıklamalar ve icraatlarım bazı çevreler tarafından yanlış algılandı. Haksız eleştiriler Haksız yere eleştirildim. Sorun yaratan kişi olmamak amacıyla bu kişilerle şimdiye kadar polemiğe girmedim. Bundan sonra da girmeyi düşünmüyorum. Siyah beyazlı renklere gönül vermiş biri olarak, başkanımızın ve yönetimdeki diğer arkadaşlarımın rahat etmesini istiyorum. Bunun için de görevi bırakma kararı aldım. Başkanımız izin verdiği taktirde yönetim kurulundan ayrılacağım. Ama Beşiktaş’a olan hizmetlerim, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürecektir."
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Sağlam'ın prensi Toroman
Bu sezon ilk resmi maçını 1 Ağustos’ta FC Sheriff takımı ile oynayan siyah beyazlı takım, karşılaşmaya Rüştü-İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Kurtuluş-Serdar Özkan, Cisse, Koray, Ricardinho-Delgado ve Bobo 11’i ile çıktı. Ertuğrul Sağlam daha sonra oynanan Fenerbahçe, FC Sheriff, Konyaspor ve Zürih karşılaşmalarında bu 11’den 10 futbolcuyu değiştirirken, bir tek İbrahim Toraman’a dokunmadı. 2002 yılında Gaziantepspor’dan transfer edilen İbrahim Toraman, sadece Ertuğrul Sağlam’ın değil, daha önceki teknik direktörlerin de gözdesi idi. Milli futbolcu, Beşiktaş’ın son 6 sezonda oynadığı 171 lig maçının 145’inde oynarken, bunların 144’ünde ilk 11’de sahaya çıktı. Toraman, geçen sezon da 34 maçın 31’nde görev alarak, siyah beyazlı formayı en çok giyen futbolcu oldu. BJK’NIN BU SEZONKİ 11’LERİ SHERIFF (1 Ağustos 2007) 1-0 Rüştü-İ.Kaş, İ.Toraman, İ.Üzülmez, S.Kurtuluş, S.Özkan, Cisse, (Dk.68 Koray) Tello, Delgado (Dk.46 Batuhan), Ricardinho (Dk.85 M.Yozgatlı)-Bobo FENERBAHÇE (5 Ağustos 2007) 1-2 Hakan-S.Kurtuluş, İ.Toraman, İ.Kaş, İ.Üzülmez- M.Yozgatlı (Dk.65 S.Özkan), Cisse, Koray, (Dk.87 Can Erdem), Delgado-Bobo-İ.Akın (Dk.46 Tello) SHERIFF (8 Ağustos 2007) 3-0 Hakan-S.Kurtuluş, İ.Kaş (Dk.46 Baki), İ.Toraman, İ.Üzülmez, S.Özkan, Cisse, Koray, Tello, Delgado (Dk.62 Ricardinho)-Bobo (Dk.75 Nobre) KONYASPOR (11 Ağustos 2007) 1-0 Hakan-S.Kurtuluş, G.Zan, İ.Toraman, Tello-S.Özkan, Koray (Dk.81 Cisse), Ricardinho, İ.Akın (Dk.66 A.Tandoğan)-Nobre, Bobo (Dk.58 Delgado) FC ZÜRİH (15 Ağustos 2007) 1-1 Hakan-S.Kurtuluş, G.Zan, İ.Toraman, İ.Üzülmez-A. Tandoğan (Dk.46 İ.Akın), S.Özkan, Ricardinho (Dk.62 Koray), Cisse, Delgado (Dk.78 Burak)-Bobo
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|