![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1723
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>TIP
EFSANELERİ >>Ilk dogumunu yaptiran stajyer doktor, yaninda kendisini izleyen >>hocasina sordu : >>- Nasil buldunuz hocam? >>Profesör : >>- Iyi, iyi... dedi. Yalniz, dogumdan sonra >>annenin poposuna degil, bebegin poposuna saplak vurulur !.. >> > >-------------------------------------------- >>Bir kalp doktoru ölmüs Cenaze töreninde güllerden dev >>bir kalp,kalbin ortasına tabutunu yerlestirmisler... >>Herkes doktorla ilgili anilarini anlatmis,ona son vazifelerini >>yapmislar,tabut kapanmis,güllerden kalp şeklinde bir çelengi üzerine koymuslar ve defnetmisler... >>Bu hüzünlü tablo yasanirken kenarda kikir kikir gülen adama >>sormuslar, gülme nedenini...Sormayin demis... >>Ben jinekologum kendi cenaze törenimi düşünüyorum da....! >> >> > >------------------------------------------------ >>Bir gün profesörlerin aklina rahatsiz edici bir soru >>takilmis. >>Esleriyle olan cinsel hayatlari acaba bir zevk mi yoksa angarya >>mi? >>Düşünmüşler aralarında tartismislar ve bir sonuca varamamislar >>. >>İçlerinden biri docentlere danisalim bakalım onlar ne düşünüyor >>bu konuda >>demis Gitmisler sormuslar. Docentler düsünmüs ve "siz >>bilirsiniz hocam" >>demisler proflara. Proflar için bu soru karin agrisi >>olmus. >>Gidip yardimci doçentlere basvurmuslar, onlar da bir süre >>düşünüp "siz daha iyi bilirsiniz" hocam demişler. >> Proflar bir cevap bulamamanın sikintisi içinde bir de >>asistanlara soralım demişler.Neyse SIKILA SIKILA >>sormuşlar. Sizce bizim eşlerimizle olan cinsel >>hayatimiz bir zevk midir yoksa angarya mi? >>Asistanlar hep bir agizdan 'ZEVK' >>diye bagirmislar. Proflar sasirmis >>bu çabuk ve net cevaba. Merak etmişler, 'Neden?' diye >>sormuşlar asistanlara. >>Neden bu kadar emin ve çabuk cevap verebildiniz? >>Asistanlar cevap vermiş: 'Angarya olsaydi bize yaptirirdiniz' >> > >> > > > >> > >--------------------------------------------- >>Dünyanın en ünlü kalp doktoru De Bakey'ın arabası bozulmuş, >>arabasını >>tamire götürmüş. Tamirci arabasinin kaputunu açmis ve >>De Bakey'e dönerek: >>- "Size birşey soracagim neredeyse ben ve siz ayni isleri >>yapiyoruz. >>Mesela ben simdi itina ile kaputu açacagim bir bakışta problemin nerde olduğunu anlayacagim, kapakciklari temizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çikarip yerine yenisini takacagim!!. Söylesenize >>nasıl oluyor da siz milyon dolarlar >>kazaniyorsunuz ama ben metelige kursun atiyorum?" >>Bunun üzerine De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle >>demiş: >>- "BUNLARIN HEPSii MOTOR ÇALIsIYORKEN YAPMAYI DENESENİZE!!!" >> >>---------------------------------------- >>Psikoloğa başvuran adam ; >>-geceleri uyuyamiyorum efendim ,sürekli yatağin altinca biri >>varmış gibi geliyor yatağin altina iniyorum bu >>seferde sanki yatağin üzerinde birileri varmış gibi geliyor .doktorda ; >>- alti aylik bir çalışma sonucu bu sorunu hallederiz. >>- peki vizite ücreti ne kadar ? >>- seans başi 50 dolar haftada üç seans. >> Tabi adamin gidış o gidış . >>doktor bir kaç ay sonra hastaya sokakta hastaya rastlamış gicık >>bir şekilde gülerek ; >>- ne oldu hastaliktan kurtulabildin mi? >>Adam da gülerek; >>- evet hemde bir şışe şaraba hallettim. >> Doktor çok şaşirmış ; >>- nasıl yani ? >>- sizden çiktiktan sonra birahaneye uğradim, birami içerken >>yanimdaki berduşla dertleştik ,ona bir şışe şarap ismarladim o da bana karyolanin bacaklarini kesmemi tavsiye etti . >> >> > >--------------------------------------------- >>Doktor beni morga mi götürüyorsunuz?.. >> >>- Evet. >> >>- Ama ben daha ölmedim ki... >> >>- Olsun biz de daha gelmedik zaten...
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4405
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywallah
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Odasında Başka Duşta Başka Çok Ateşli | saybırsonik | Yabancı Adult Resimleriniz | 3 | 03-01-2010 09:26 AM |
Yok senden başka bir dünya, yok senden başka bir alem, | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 10:49 PM |
İçi başka dışı başka | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-04-2008 10:18 PM |
"Baykal sabah başka akşam başka konuşuyor" | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-12-2007 05:00 PM |
Bu Başka | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-21-2006 08:34 PM |