![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bu başka Kanmıyorum aşka Beni duysaydın keşke Bu benden Çıkmıyor bedenden Aşkı duysaydım ya sevenden Bu derdim Git dese giderdim Beni duysaydı hissederdim Bu kalan Gerisi hep yalan Hasretindi burda anlatılan Bu senden Severken gidenden Hediye aşkı bana verenden Bu var mı Önümde set duvarmı Benim ki ayrı bir kulvar mı Bu aşım Baş vurduğum taşım Durun hele akmayın be gözyaşım Bu ahım Dilimdeki vahım Seni sevmekmiydi günahım Bu yalan Her sözü aşkı talan Sensin sanki tek kavrulan Bu derdoğlu Aleme inat merdoğlu Ya sen nerdesin be alemdaroğlu Bu başka Kanmıyorsun aşka Seni duysaydım keşke... |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Odasında Başka Duşta Başka Çok Ateşli | saybırsonik | Yabancı Adult Resimleriniz | 3 | 03-01-2010 09:26 AM |
Yok senden başka bir dünya, yok senden başka bir alem, | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 10:49 PM |
İçi başka dışı başka | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-04-2008 10:18 PM |
"Baykal sabah başka akşam başka konuşuyor" | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-12-2007 05:00 PM |
tıp işi başka iş | olfir | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-17-2006 05:48 PM |