www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Anket Sonuçlarını Görüntüle: küpe erkek adamı bozar mı?
valla ben kullanmıyorum 5 6.76%
kullanmıyorum ama bozmaz herhalde 12 16.22%
bozmaz bozmaz 23 31.08%
kesinlikle bozar 34 45.95%
Oy Verenler: 74. Bu ankete oy veremezsiniz

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-25-2005, 01:12 AM   #1
GeCeLeR
Guest

Üye No:

ewet buyrun bakalım yanıtlar...
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
lejyoner_33 (03-27-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 12-25-2005, 02:34 AM   #2
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

ben son 2 senedir kullanmıyorum,okul yıllarımda takardım,şimdide ayda yılda bir oda özel bir geceye falan gidersem (mekana) beni bozmadı ama kendini bozmak isteyen adamın küpeyede ihtiyacı olmaz benim duşuncem bu
:smile::smile::smile::smile::smile:

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-26-2005, 05:25 AM   #3
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3167
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

Kullanıyorum...Delikanlı adamı küpe bozmaz,çocukta yaparım kariyerde küpede takarız kızlara lafta atarım
DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-26-2005, 03:22 PM   #4
MEN
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 3336
İtibar Gücü: 1443
Rep Puanı : 261
Rep Derecesi : MEN has a spectacular aura aboutMEN has a spectacular aura aboutMEN has a spectacular aura about

KÜpe Kullaniyorum İnsan Kendİnİ BİldİĞİ SÜrece Bİr Şey Olmaz

Ne Gelİrse Yobazliktan Gelİr Unutmayin
Old 12-26-2005, 04:06 PM   #5
Misyoner
Guest

Misyoner Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi : Misyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond repute

bende 3 Senedİr KÜpe Takiyorum...ve BİrÇok Delİkanliyim AyaĞi Kesen 5 Para Etmez Adamlarda Daha Adamim...İŞ DiŞ GÖrÜnÜŞte DeĞİl İnsanin İÇİ İle Alakalo Kİ Delİkanlilik Dİyede Bİr Kavram Yoktur SaÇma Sapan Ego Tatmİn Etmek Adina SÖylenen Bİr Laf Önemlİ Olan Adam Gİbİ Adam Olmak...
Misyoner çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-27-2005, 08:39 PM   #6
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4408
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

arkadaşlar ben 2senedir kullanıyorum ama sureklı takmıyoruz ozel gunlerde sunu soylemek ısterım ınsan kendını bıldıgı surece bozmaz bozmasına bı neden yok yanı
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-28-2005, 03:34 PM   #7
perfect0061
Daimi Üye

perfect0061 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 58
Üye No: 4567
İtibar Gücü: 1644
Rep Puanı : 10717
Rep Derecesi : perfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond reputeperfect0061 has a reputation beyond repute

yav arkadaslar yapmayın yav herkes haddini bilecek o zaman etek degiyelim olurmu olmaz eee bizin bayanlardan ne farkımız kaldı
perfect0061 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-30-2005, 10:15 PM   #8
kyurekli
Geçerken Uğradım

kyurekli Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 6183
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 860
Rep Derecesi : kyurekli is a splendid one to beholdkyurekli is a splendid one to beholdkyurekli is a splendid one to beholdkyurekli is a splendid one to beholdkyurekli is a splendid one to beholdkyurekli is a splendid one to beholdkyurekli is a splendid one to behold

ABİLER başkasının ne yaptığına karışanları anlamıom size ne kim ne yaparsa yapsın dimi herkezin kendi tercihi benim kulaımda DELİK ama her delik içinde allaha hesap wercem
kyurekli çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-30-2005, 10:34 PM   #9
Misyoner
Guest

Misyoner Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi : Misyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen perfect0061
yav arkadaslar yapmayın yav herkes haddini bilecek o zaman etek degiyelim olurmu olmaz eee bizin bayanlardan ne farkımız kaldı
sen ne haddinden bahsediyorsun asıl haddini bilmesi gereken biri varsa o da sensin kimsenin yaptıkları 2. bir şahısı alakadar etmez..ki senin görüşlerinde çok dar ...düşün bir sen bir delikle bayanlarla aranda fark kalmıcanı diyebilcek kadar köhne bir düşünceye sahipsin...
Misyoner çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-31-2005, 12:53 PM   #10
Anarchist
Geçerken Uğradım

Anarchist Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi : Anarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant future

yok ya niye bozsunkı saçma bence

yakıştıktan sonra takarsın ama şimdi bence takıcaksan ona göre giyinmelisin takım elbise giyikte takmıcan yani

ama biraz daha sakin anlatalım düşüncelerimizi

Son düzenleyen: Anarchist; 12-31-2005, 01:03 PM..
Anarchist çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı