![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Önümde duran boş beyaz bir kağıtla ne yapsam diye düşünüyorum
Kağıttan bir gemi yapıp denizleri mi fethetsem? Yada Masanın bir bacağı kısa, onun altına mı koysam? Yoksa sık sık seninle ilgili unuttuğum şeyleri yazıp duvaramı assam? Yok en iyisi oturup sana bir mektup yazıyım. Sana olan sevgimi yazıyorum; Seni nasıl sevdiğimi anlaman için. Hayallerimi yazıyorum; Senli yarınlarımız için. Sonra sana bakışımı yazıyorum; Sonsuzluğu görmen için. Ve birde yıldızları yazıyorum; Oradan bana baktığında görmen için. Yanına gelmek istiyorum. Ellerini tutmak, gözlerine bakmak, Tenini tenime deydirmek, Saçlarını okşamak, Yüreğini hissetmek, Nefesini içime çekmek istiyorum. Ve sana şunu söylemek; Hem de haykırırcasına “seni seviyorum” demek istiyorum. Eğer senin de önünde boş beyaz bir kağıt varsa Otur sende bana bir mektup yaz. Unutma burada senin gibi hisseden, Senin gibi seven biri var. İşte mektubumun sonuna geldim Sana göz yaşlarımla ıslanmış bir mektup yolluyorum Çünkü sen benim binlerce göz yaşımdan oluşandın Sakın sen ağlama, üzülme Çünkü bana sen lazımsın…
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() saol niket.döktürmüşsün yine
![]()
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 50 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 14289
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 1568
Rep Derecesi :
|
![]() sadece bir kalem olmak istiyorum dünyanın tüm renklerini içinde barındıran ve bir mektup yazmak istiyorum bu renklerle sana herseyi anlatan... :smile:
güseL di saoL bu da hayatını sadece karakalemle yazılacak sananlara gelsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bana aşkı anlatma… | ReasoN.^* | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 06-08-2010 05:46 PM |
MÜJDE AR Kadir inanırla… ÇILDIRMA garanti. ÇOK acayip ateşli çok… | zigzamel | Adult eski arşiv | 4 | 01-02-2009 03:54 AM |
Başkası değilsen lazımsın bana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 08:08 PM |
Babama oy vermedim, çünkü… | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-03-2007 12:03 AM |
Faydalı haber! Kazanova istiridye yerdi çünkü… | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-18-2006 06:18 PM |