www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-28-2006, 04:57 PM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3940
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Osmanlı imparatorluğunda yakında olacak bi harbin heyecanı tüm ahaliyi sarmışken hanlar hanı 4.MURAD hemen vezirlerini toplar ve
-vezirlerim halkın durumu nedir şavaşa karşı?
-padişahım halk tek bir yiğidin şehit olmasına razı değil ama islamiyetin yayılması için feda ediyorlar evlatlarını.
-bana derhal analarını getirin!
-.....
-ey analarım!sizler gönlünüzü ferah tutun oğullarınız benim kardeşlerim sizlerde analarım.cihat yolunda tek vücuduz ALLAH c.c yar ve yardımcımız olsun...
Bu arada demirciler harb için kılıncları kalkanları hazırlarken bi inilti yayılır demirci çırağı eline kaynar ateşi dökmüştür.hemen sıhhıye haber verilip gereken müdehale yapılır ama kolunu kayıp etmiştir genç çırak.Ustası istirahate gönderir gitmez.tekrar söyler yine gitmez sonunda tokat yer usatasından genç çırak.gözleri dolar ağlar ve ustasına''ne olur ustam kalayım yardım edeyim.''hayır der ustası sen dua et yeter.genç çırak açar ellerini ''Ya Rabbim sen beni ustamın yanından ayırma'' der.
ustasına döner ve ''ustam hak yolunda değil tek kolum herşeyim feda olsun''bu kez ustasının gözleri dolar......
ve harbe gider ordu başta 4 .MURAD.Harb kazanılmıştır geri dönerler.Analar ve ahali karşılar orduyu.Ustası hemen çırağını arar bulur ve''sendeki aşk ne büyük ki ALLAH c.c senin imanını aşkla şereflendirsin.''der
Rabbim aşkımızla imanımızı bir tutsun arkadaşlar...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-28-2006, 04:58 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

bilgiler için saol abi...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı