www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-17-2006, 02:47 PM   #1
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2069
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

Önceleri kalbi,felaketin ne kadar büyük oldugunu anlayamıyor;heyecanlı olmaktan çok,şaşkındır.Fakat aklı basına geldikce talihsizligin büyüklüğünü anlıyor.Onun için artık hayatta hiç bir zevk yoktur hepsi mahvolmustur yüregini parcalayan muthiş umutsuzlugun bir ok gibi saplanarak yaptıgı sancılardan baska bir sey duyacak halde degildir.Fakat vücudun cektigi acılardan söz etmek neye yarar?Yalnız vücudun duydugu hangi acı vardır ki o ıstırapla karsılastırılabilsin.

Ben kendi dusuncelerimi anlattım.Nekadar dogru bilemem.Sadece kendi dusuncelerimi anlatmak istedim.Saygılar

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
aRGeNTo (09-22-2006), KaRaBaSaN (11-07-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 08-17-2006, 03:37 PM   #2
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute

Teşekkürler...

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-17-2006, 06:01 PM   #3
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

vay be sen asık olmsun be arkadas bızde olduk ama pek takan yok hayat bu nezamn karsına kımın cıkıcagı bellı oolmuyo sana deger verıyo yada vermıyo senı uzuuyo yada uzmuyo bılemıyosun cunku bunları yaparkende senı sevgıyle beslıyo o uzuntu ole tatlı oluyokı onun yanında zaman gectıkce sana verdıgı sevgıyı her gun azaltıyo senınle tum baglarını kesıyo pat kalıyosun oyle daha dune kadar goklede ucarken sımdı yerdesın hıc bısey anlamıyosun ama yınede asla yasadıgın hıc bsıeyden pısman olmuyosun belkıde hala onu sevıyosun
eger varsa sevıpte goylıymedıgınız bence soyleyın sonunda ne olursa olsun ıcınızde kalmaktansa ne varsa ıcınızde soyleyın ınsanlara!haykırın dunya ya
artık kendınızı uzmeyı degıl mutlu etmeyı basarın hayat gusell
:p :p
Old 08-17-2006, 06:04 PM   #4
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2069
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

ewt asık olduk ve sırtımızdan hancerlendik.ama genede dik durmasını becerdim.yenilmedim.aglamadım aglamıcam.bu sefer kaybedeb ben degilim.o.

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-02-2006, 12:27 PM   #5
-eceee-
Yeni Üye

-eceee- Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 17681
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : -eceee- is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen stinq
ewt asık olduk ve sırtımızdan hancerlendik.ama genede dik durmasını becerdim.yenilmedim.aglamadım aglamıcam.bu sefer kaybedeb ben degilim.o.

AŞKTA HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEK OLMAZ...EN AZINDAN TECRÜBE OLUR...AMA ÇOK ŞEY KAZANDIRIR AŞK...

BuR@K
-eceee- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 12:08 PM   #6
barangencal
Banned

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 17873
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : barangencal is on a distinguished roadbarangencal is on a distinguished road

saol paylaşım için
barangencal çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-10-2006, 05:08 AM   #7
buevren
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 62
Üye No: 17537
İtibar Gücü: 1663
Rep Puanı : 24060
Rep Derecesi : buevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond repute

acılar insanı olgunlaştırı derler ya bence yalan. sadece yediğin kzıklar kar kalıyor hehehehe
buevren çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-14-2006, 10:41 PM   #8
crazy_leyla
Yeni Üye

crazy_leyla Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 20472
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : crazy_leyla is on a distinguished road

evet olgunlaştırıyor ama olgunlaştırdığı kadar kendinide değiştirp acıya sokuyor
bu dünyada benim gibi seven aşık olamaz
Old 11-06-2006, 11:19 PM   #9
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen -eceee- Mesajı Göster

AŞKTA HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEK OLMAZ...EN AZINDAN TECRÜBE OLUR...AMA ÇOK ŞEY KAZANDIRIR AŞK...
Katılıyorum
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı