![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Acısı
Aşkın acısını bilemezsin be güzelim öyle bir şeydir ki aşk acısı sevdiğinden ayrıldığın zaman yanında sadece bedenin vardır; ruhun, kişiliğin, düşüncelerin daha da önemlisi sevdiğin orada kalmıştır sen bu boş bedenle kalmışsındır belki çok arkadaşın vardır belki çok iyi ailen vardır ama yine de yalnız hissedersin kendini ne kadar biriyle dertleşsen de ne kadar acını anlatsan da hiç kimse seninle bölüşemez bu acıyı o zaman anlarsın aşkın diğer adının da acı olduğunu ne kadar canına kastetsen de ne kadar yalvarıp haykırsan da geri dönmeyecektir sana bıraktığı tek şey acıdır. Ve bir gün gelir ki güzelim her şeyi unuttum sanarsın bak işte unuttum dersin arkadaşlarına hani ben unutamazdım dersin ama bunlar sadece ayrılığın verdiği gönlünün hafıza kayıplarıdır ne zaman ki onunla tekrar karşılaşırsın gözlerinin içine bakarsın işte anlarsın o zaman unutmak ne kadar zor be güzelim aşk karşılıksız olunca öyle bir koyar ki insana ahh dersin o zaman demek haklıymışsın ama iş işten geçmiş olur ben senden bu yüzden uzak duruyorum kaçıyorum çünkü başıma gelecekleri biliyorum ben seni sevmekten değil acı çekmekten korkuyorum aslında...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
aşk acısı | gizemlice | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-17-2008 12:55 AM |
Ayrılık acısı.... | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2008 04:08 AM |
Aşk Acısı | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 04:38 PM |
Aşk Acısı | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 04:38 PM |
***Asker Acısı*** | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 09:02 PM |