![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bavul dolusu dosyayla geliyorum
Ali VARLI / BERLİN ![]() Muhammet Demirci, İslami Holdingleri Araştırma Komisyonu Başkanı, AKP’li milletvekili Talat Karapınar’ın "tefeci" suçlamalarına da şöyle yanıt verdi: "Karapınar ’Muhammet Demirci Türkiye’de hiçbir faaliyeti olmayan Demirkaya Holding’e para vermiştir. Tefecilik yapmıştır" diyor. Demirkaya o dönem İstanbul Sanayi Odası ikinci Başkanı ve TOBB yönetim kurulu üyesiydi. 272 kişi Demirkaya’ya para kaptırdı. Bunların hepsi de mi tefeci. Demirkaya da Yimpaş gibi din, Allah, Müslümanlık diyerek bizi kandırdı." 8 Kasım’da Ankara’da olacağını söyleyen Demirci, "Yimpaşçı Dursun Uyar ’benim arsalarım gayri menkullerim var’ diyor. Bunları satsın mağdurların parasını geri versin. Bizim tek istediğimiz bu. Bunları mahkemeye çıkaracak belgeleri de ben bavulla Ankara’ya götürüyorum" dedi. Randevu vermiyorlar Başbakan Erdoğan’ın kendisine randevu vermediğini belirten Demirci "Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile telefonla konuştum. Bana randevu verecekti o da vermedi. Dosyaları görmek isteyen benimle görüşsün" diye konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bavul dolusu panik | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 09:19 PM |
07/18/07 - CHP'den Erdoğan'a bavul | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:02 PM |
CHP'e Erdoğan'a bavul gönderdi 18 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 01:39 PM |
04/13/07 - Erdoğan, Merkel görüşmesine beş dosyayla gidiyor | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-13-2007 11:11 AM |
04/12/07 - Bavul cinayetinde 4'üncü gözaltı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-12-2007 10:52 PM |