![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1628
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() xxx: S.a
Ben: A.s xxx: QanQa babam seninle konuşmak istiyor. Ben: Tabi. xxx: Mrb. Ben xxx'in babasıyım. Ben: Buyrun beyfendi nasıl yardımcı olabilirim. xxx: Çocuğumun 1 aylı ömrü kaldı Ben: Bundan banane xxx: Son isteği +5 Rebith Shard ve +5 Rebith Chitin Shell Set istiyor. ( burada koptum ) Ben: Beyfendi işim var nasıl yardımcı olabilirim xxx: Siz çocuğumun söylediği kadarıyla dupermişiniz. Ben: Eet. Doğrudur xxx: Benim çocuğa +5 Rebith Shard ve +5 Rebith Chitin Shell Set dupeler misiniz ? Ben: Ben nereden bulacağım o itemleri xxx: Siz Gm değil misiniz ? Ben: Yoo nerden çıkardınız xxx: Dupeyi Gm ler yapmazmı.( ya sabır ) Ben: Bakın eğer gerçekten oğlunuzun 1 haftalık ömrü kaldı ise raporu mail ile gm lere iletin onlar size istediğiniz itemi 1 haftalık verecektir. xxx: Peki Ben: Hadi İyi Günler ve İyi Yalanlar xxx: Hay A.. bi iyilik yapacan söylemediğin kalmadı... ( yalanmış ) ALINTI DEİL ÇALINTI ![]() +++REP PLS |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Böyle Cıtır Böyle Taze Kiz varmı Bizim İçin Her Yerini Elliyor | masum55 | Türk Video | 0 | 04-09-2010 12:15 AM |
böyle taş üniversiteliler böyle ampüllere gidiyor veriyor yaa | axe86 | Türk Video | 4 | 07-26-2009 12:29 PM |
Böyle plan, böyle cinayet filmlerde bile yok | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2009 07:35 PM |
Seveceksem Böyle Sevmeliyim, Kaybedeceksem Böyle | NEHİR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-10-2007 08:57 PM |
Böyle matematik sorusuna böyle cevap | atarhan | Eskiler (Arşiv) | 9 | 05-04-2006 10:43 PM |