![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1630
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buralardan CZ ye gidesim var
Yeniden level kasma hevesim var Ne warsa attım İNN e Cart die yeni char a giresim var Katlanıyoruz herkes gibi karuslara E açıklarımız eksiklerimiz var Ama hem kel hem fodul karusları Hart die yiyesim var Çat diye nowa atmak üzereyim Neresinden tutup da düzelteyim Ortağı olmuşum humanların Herkese nowa atasım var Çat diye nowa atmak üzereyim Neresinden tutupta da düzelteyim Ortağı olmuşum humanların Herkese sövesim var Amanda hadi kalk kaynaşalım karuslar Çakkıdı çakkıdı nowa laşalım karuslar Azıcık alttan azıcık üstten ( CZ nin ) Hoppidi hoppidi hoplatalım karuslar Nowa town benim fikrim mi +7 Elixir i +8 e basmak niyetim mi Olur mu acaba olmaz mı +7 Elixir yanınca Yuhh die söverim Online oyunlarım mı Annem Knight ı silmiş, Resmi duyumlarım mı Verin oyunlarımı Kah kah gülesim var Çat diye nowa atmak üzereyim Neresinden tutup da düzelteyim Ortağı olmuşum humanların Herkese nowa atasım var Çat diye nova atmak üzereyim Neresinden tutup da düzelteyim Ortağı olmuşum humanların Herkese sövesim var |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() paylaşım için saol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1630
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
|
![]() Bİsey Deİl Kardes
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Leylek Hİkayesİnİn Son Versİyonu :)))))) Çok GÜzellll | sonnnefes | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-26-2006 11:43 PM |