![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1970
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Velet,- 'Babacım
yaa, ben nasıl oldum,çok merak ediyorum' diye ısrar edince... Adam, 'Nasıl ossa bunu bu oğlana bigün annatmak durumunda kalacam, eyisi mi simdi izah edim,hazır sormuşken,kurtuliym gitsin bu isten' deyi düşünür, içinden...'Bak evladım, çok eyi dinne,zira bi daha annatmiyacaam: 'Anannan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsılaştı. 'Bir iki bakıştıktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler... Baban 'memory stick' ile, 'USB' den bi baglanti kurdu... 'Anaciin bu fırsatı eyi değerlendirerek 'memory stick' den bi kaç 'download' endirdi... 'Bu dangalak baban da,bir-iki 'upload' yükledi... Ammaaa,'....heyecandan 'Firewall'kullanmayi unuttuğumuz aklımıza geldiğinde is isten geçmişti... 'Bu raddeden soona da, ne 'delete'edebildik, ne de 'cancel'....'Sonuc olarak da, ortaya felaket bi 'Virus' cıktı, dokuz ay soona... 'İste mesele bu kadar basit, benim güzel evladım...'
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() hehe harika
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1785
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cakkidinin Ko Versİyonu Birda | вö¢üк | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-07-2007 09:32 PM |
Yeni nesile leylek hikayesiMutlaka bakin) | charlie | Eskiler (Arşiv) | 10 | 06-23-2006 05:26 PM |
Güzellll GüZeLlLlLlLLlL... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 5 | 04-10-2006 04:40 PM |
Fare Kiz Hİkayesİnİn İÇ YÜzÜ | darkdream | Adult eski arşiv | 12 | 02-24-2006 01:16 AM |
güzellll gerçekten.... | hasta_erdi | Eskiler (Arşiv) | 2 | 01-15-2006 04:16 PM |