![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() koyun hamile mi?
Temelin bir koyunu varmış gebe kalamıyormuş. Temel dusunmus tasinmis ve civarda nam salan kocun sahibi Idris ile konusmaya karar vermis Idris: -Tamam koyunun kocum ile ciftlesebilir ama 5 YTL alirim... der. Bunu seve seve kabul eder Temel ve ertesi sabah koyununu el arabasina oturtur Idris`in yolunu tutar. Koyun ile Koc ciftlesir. Ama Temel tedirgindir ya hamile kalmazsa diye sorar: -Koyunumun hamile oldugunu nereden anlayacagim? Idris: -Sabah kalktiginda eger ayakta ise hamile degil... eger yatiyorsa hamiledir... der. Sabah olur Temel kosarak gider ahira ama koyun ayaktadir.Oflayip yine el arabasina koyunu koyup Idris in ahirina *gider. Bu sefer 3 YTL alir. Ayni seyi soyler Idris, ayakta ise degil, yatiyorsa hamile... Sabah olur ancak yine koyun ayaktadir. Yine gider Idris in ahirina vebu sefer ona aciyan Idris 1 YTL alir ve hayvanlar yine ciftlesir.Takip eden gun Temel in cani hic ahira gitmek istemez ve karisi Fadime ye seslenir-Su ahira bi baksana koyun ne alemde ayakta mi, yatiyor mu? Fadime gider bir zaman sonra gelir. Temel sorar:-Ee koyun ne durumda, ayakta mi yatiyor mu Kadin gulerek cevap verir: Ne ayakta *ne de yatiyor, el arabasina binmis seni bekliyor. ************************************************** ******** Küçük Ali okula başladığından beri her gün öğretmeni Aysel hanıma gidip: - "Örtmenim beni yanlış sınıfa koydunuz, benim yerim birinci sınıf değil, ablam üçüncü sınıfta ama ben en az onun kadar akıllıyım, hiç olmazsa beni üçüncü sınıfa alın" diye şikayet edermiş. Bundan sıkılan Aysel öğretmen bir gün Ali'yi kaptığı gibi okul müdürüne çıkmış ve olayı anlatmış. Okul müdürü: -"Peki" demiş, "Bu çocuğu bir imtihan edelim, yeri üçüncü sınıfsa o sınıfa koyalım" ve baslamış sorgulamaya: Iki kere iki? - Ali hemen: "Dört" demiş Müdür: -"Sekiz kere dokuz?" Ali hemen: -"Yetmiş iki" demiş Müdür: -"Kaç mevsim var?" Ali hemen: "Dört" demiş Bu sırada Aysel hocada: -"Müsaade ederseniz bir kaç soruda ben sorayım" demiş ve sormuş: -"Söyle bakalım Ali, ineklerde dört tane ama bende iki tane var, bu nedir?" Ali hemen: "Ayak" demiş Aysel hoca sormuş: -"Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir?" Ali hemen yanıtlamış: -"Cep". Bunun üzerine Aysel hoca dönmüş müdüre: -"Üçe koyalım hocam" derken Müdür, Aysel hocanın sözünü kesmiş: -"Hocam, bu çocuğu üçe değil beşinci sınıfa koyalım, zira son iki suale ben 'doğru' cevap veremezdim. ************************************************** ******* urfalıyam kamyon söfürüyem dostam urfalı bir kamyuncu yolculuk sırasında radyodan küçük boylarda uzaylı bir yaratığın göründüğünü duyar ve görüldüğü yerede çok yakındır. Kamyonu durdurup küçük abdestini yapmak için bir çalılık ararken çalıların arasında bir çıtırtı duyar yavaşça yaklaşıp -urfalıyam kamyon şöfürüyem dostam hala ses yok -urfalıyam kamyon şöfürüyem dostam yine ses yok tekrar- urfalıyam kamyon şöfürüyem dostam demiş en sonunda çalılıkların arasındaki ses -Diyarbakırlıyam tır şöfürüyem SIÇIYAAMM... ************************************************** ******** ASKERLİK HİZMETİNDEN MUAF TUTULMA TALEBİ (Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır.) Saygı değer Hakim Bey.. Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz. Şu günlerde askerliğe çağrılacağım. Adım Cafer Keskinbıçak . 24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul bir bayanla üç yıl önce evlendim. Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye ile geçen yılın ocak ayında evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Aynı zamanda, üvey kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Karımın geçen sene benden hamile kaldı ve bir Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu. Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın da hem kayınbiraderi ve hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu için benim de dayım oldu. Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım ayında babamdan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif koydular. Arif'te ta babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de benim torunum oldu. Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif'in erkek kardeşi oldum. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babası olmuş oldum. Aynı zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi oldum. Kısacası ben şimdi aynı zamanda üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'inde büyük babasıyım. Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir. Zira şu anda ben... Babam Ferit Keskinbıçak'ın oğluyum. Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Keskinbıçak'ın büyükbabasıyım. Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil Keskinbıçak'ın babasıyım. Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar.. Saygılarımla. Cafer Keskinbıçak. Not: Adıyaman ili .... ilçesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince... Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik rahatsızlıklarından ve (!) aile içindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıçak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir. ************************************************** ******** .::Estetik Ameliyatı::. Bir kari-koca cok kotu bir kaza gecirirler. Kadinin yuzu tamamen yanar. Plastik cerrahlar kadinin yuzunu eski haline getirebilmek icin deriye gerek oldugunu ama kadindan deri alamayacaklarini soyleyince kocasi deri vermeye Gonullu olur. Fakat kocasindan alinacak deri popo bolgesinden alinacaktir.. Adam bu bilginin karisina soylenmemesini ister cunku moralinin bozulacagindan cekinmektedir. Ameliyat tamamlandiktan sonra kadin eskisinden de guzel gorunur. Her goren bu muhtesen guzellik karsisinda hayrete dusmektedir. Birgun kadin kocasi ile basbasa kaldiginda ; - "Hayatim cok tesekkur ederim. Benim bu halim senin Sayende. Sana nasil tesekkur etsem?" ...deyince kocasi cevap verir : - "Tesekkure gerek yok hayatim. Annen seni her optugunde ben gerekli mutlulugu duymaktayim zaten... ************************************************** ******** ilk gece sürprizi - İyi ki düğünümüzü İngiltere'de yapalım demişsin Goncagül güzel oldu - Evet canım, herkes dışarda evleniyor, bizim neyimiz eksik ? - Beni kırmadığın için teşekkür ederim. - Sen istersin de ben yapmam mı bitanem ? - Muhittin, sana geçmişimle ilgili bir şey anlatmak istiyorum. - Önce duvağını açsaydım Goncagülüm. - Açarız, sakin ol bi, çok önemli bu. - Eee, ama sırası mı şimdi ? neyse, anlat bari. - Ben küçükken tecavüze uğradım. - Çok üzüldüm bebeğim, ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil. - Şimdi iyiyim de bunları bilmen lazım. - Yakınlarından biri tarafından mı ? - Yok, bi bakkal vardı bizim mahallede... - Bakkal mı ? - Evet, elma şekeri satıyordu güzel çikolatalar filan. - Eeee ? - İşte bakkal amca bigün bana, Abdülziya depoya gelsene bi dedi... - Abdülziya kim ? - Anlatacağım bi tanem, sakin ol bi... ************************************************** ******** ALKOL KONTROLÜ Trafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış. karşıdan gelen temel ile fadime’yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş. ikisini de emniyetkemeri takılmış görünce, - Ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız. temel sevinçle - "Ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der. komiser şaşkın şaşkın - "Ne ehliyetiniz yok mu der, fadime olayı toparlamak için, kusura bakmayın memur bey temel içince ne dediğini bilmez” der. komiser daha da şaşkınlıkla - "Ne bir de içkili misiniz diye haykırır. arkadan yaşlı adam öne atılır ve - "Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan idruste koşa koşa gelerek - "Ne oldi geçtuk mi sınırı"der. ************************************************** ******** >>NeymiŞŞŞŞŞŞŞŞ…… >> >> >> >>işadamı, ofisinde geç saatlere kadar sekreteri ile ciddi ciddi >>çalışır. Geç olmuştur, günün yorgunluğuna ek olarak acıkmışlardı r. >>"Hadi çıkalım artık, gidip bir þeyler yiyip evlerimize gidelim" >>Çıkarlar, bir lokantada iyi bir akşam yemeği yerler, biraz da >>alkol alırlar, sora işadamı, sekreterini evine bırakır. O ara, >>sekreter, nezaketen, bir kahve içmek isteyip istemediğini >>sorar.işadamı da neden olmasın diye düşünüp >>kabul eder.Kahveyi içki takip eder, içkiden sonra ruhlar ısınır ve >>birlikte olurlar. >> >> >> >>işadamı kalkar, evine gider. Sabah 04 civaridir. Arabayi parkeder, >>cebinden bir tebeşir çıkartır, ceketine pantolonuna bir kaç çizik >>atar biraz tebeþir tozu serper ve içeri girer. Karisi ayakta >>beklemektedir. >> >> >>"Neredeydin ?"diye sorar. >> >> >> >>işadamı da, "Aysel'le geç saate kadar çalıştık,sonra yemeğe gittik, >>onu eve bıraktım yemekten sonra, ama beni kahve içmeğe çağırdı >>kahveydi, sohbetti, içkiydi derken kendimizi yatakta bulduk,anca >>toparlandım, geç kaldım, özür dilerim karicim" der. >> >>karısı çıldırmış gibi bağırmaya başlar >> >> >> >>"Yalancıııııııııııı ! Yine bütün gece o zibidi arkadaşlarınla bilardo >>oynayıp bira içtin di mi?!? sen adam olmayacaksın ruhun >>serseri !" >> >>Neymiiiiiiişşşşşş)))) >> >> >>DAİMA DOĞRUYU SÖYLEYİN, NASIL OLSA KARINIZDA İNANMAK İSTEDİĞİNE>>İNANIR ************************************************** ********
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2231
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İyi fıkralar eywallah güldük biraz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saol dostum guzel bir çalışma..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FıkRaLaR..:D | DiŞi KapLaN__1967-25 | Komik Fıkralar | 0 | 11-14-2009 06:08 PM |
....:::fıkralar::::..... | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 103 | 10-25-2007 06:47 PM |
fıkralar...... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 42 | 08-21-2007 11:34 AM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-15-2007 07:02 PM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:30 AM |