![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() FENERLİ Sevgili editör GS düşmanlığın çok güzel görünüyor ama bide şunu söyleyim sana.şu yayınladığın 6-0 fıkrasi varya onu çalmışsın. 2002 dünya kupasında fransa gol atamadan elenip ülkesine dönünce böyle fıkralar üretilmişti.Bende şimdi sana fenerin 0(SIFIR)galibiyet 0(SIFIR) beraberlik 0(SIFIR)gol 0(SIFIR) puan yani kısaca SIFIR elde var SIFIR çektiği şampiyonlar ligi macerası ile ilgili fıkra uydursam yayınlamazsın biliyorum HACKER - bakin beyefendi sanirim redeyus serverinizde bir problem var. * kullanici isminizi ogrendikten sonra sikayetinizi dinlemeye baslamak arzusundayim. - kullanici ismin hede.. baglanmak istiyorum ama sifrem kabul edilmiyor. redeyus tan bi kontrol edermisiniz? * radius efenim onun adi.. kontrol ediyorum.. (bakilir account aktif deildir.) beyefendi suan bagli gozukmuyorsunuz tekrar denermisiniz? - yaa 4 kere denedimde sizi oyle aradim zaten... bakin ben 2 yildir internet kullaniyorum. 3 tane internet cafe kurdum.. ayricana ben hackerim.. * tebrik ederim sizi.. isterseniz ben burdan dial-up baglanarak bir test edeyim accountunuzu.. sifreniz nedir? - edin. göreceksiniz radeyus serverinizin bozuk oldugunu. sifrem hodo1122 bu arada.. * efenim ilk denemede baglandim.. - nasi olur? siz beni kandirmaya calisiyosunuz bence.. ama yemem ben kurtum.. redeyus göchmüsh sizin.. * beyefendi sifrenizi girerken key-pad kismini kullaniyormusunuz? - kullaniyorum tabi.. ben chok hizli yazarim.. * o zaman num-lock led' bir kontrol edermisiniz orda yesil bir isigin yanmasi lazim? - oda neki isik felan yanmiyor burda.. * o zaman num-lock tusuna bir kez basip tekrar deneyin kurt bey..ii aksamlar.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yardim Masalari 14 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:50 PM |
Yardim Masalari 13 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:50 PM |
Yardim Masalari 12 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:49 PM |