![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HOTMAİL AÇMAK Arkadaslar benim belcikada ,gentde bir internet kafem var. Bir gun bi orta yasli bi musteri geldi benden bi i mail adresi acmami istedi gittim msn e bir mail adresi actim , adam tutturdu para verecem diye , istemiyorum cunku bu bedava desemde adam israrla vermek istiyor ve verdide. 1 euroya sattim, bende servis onde gelir deyin de ekledim, gule oynaya gitti cok ucuz diye Assa yukari uc ay boyunca geldi her gelisindede o bilgisayara oturmak ve mailini kontrol etmek istiyodu , yav baska bilgisayara otur desemde yo adam o raya oturmak istiyodu . Isin komik yani adamla konusurken burdan 25 kilometre uzakta oturdugunu ogrendim demek adam nerde olursa olsun ta buraya gelmek zorunda zannediyo adam nerde olursa olsun demek buraya gelip mailini kontrol edio . KEMER DE ÇEKMİYO * Meraba ben Baturcan nasıl yarımcı olabilirim? * Benim telefonum kemerde çekmiyor... * Bi saniye bekleyin bilgisayardan kayıtlara bakalım... Fethiye'deki Hatlarda bir problem gözükmüyor . şu an, acaba... * Ne Fethiye'si kardeşim, pantolon kemerinden bahsediyom ben... telefonu kemere takınca hat bulamıyo telefon... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yardim Masalari 14 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:50 PM |
Yardim Masalari 13 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:50 PM |
Yardim Masalari 7 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:48 PM |