![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() son dem...
ömrümün en güzel baharı sendin sen gelince bahar kokardı heryer sen gelince ışık saçılırdı dört bir yana bakamazdım koyu kahve gözlerine kıyamazdım ellerine dokunmaya sen gelince içimdeki çoçuk ruhum canlanırdı sen gelince neler olmazdı ki bana ama sen gidince asıl olan oldu bana her aşkın sonunda şartmı ayrılık sanki ağlamasımı gerek bu gözlerin kahrolmasımı gerek bu bedenin acımı çekmesi gerek bu yüreğin o zamanmı gerçek aşk budur ağlamaksa ağlayamıyor bu gözler artık yaş kalmadı kahrolmakmı onuda kaldıramıyor bu beden artık yaşlandı acı çekmekmi hala çekiyor o acıyı yıllar gelip geçtide bir bu kalp vazgeçmedi senden unutamadı işte unutmakta istemediki zaten bu beden hiç ihanet etmediki sana hala bu kadar çok severken edemezdide zaten sen benden habersiz nerelerdesin kim bilir ömrümün SON DEM'lerinde olduğumu bilseydin gelirmiydin birgün aklına eserde gelirsen eğer görmek istersen beni geri dönmek istersen o güzel günlere bulamazsın beni eski benliğimle değiştirdi geçen yıllar beni bir kuştan farkım kalmadı artık uçup gidicem dönüşü olmayan bir yola birgün alırsan kötü haberimi beni ara emi.. dualarınla inlet kabrimi ağlama sakın baş ucumda silemem gözyaşlarını ordada sızlatma yüreğimi haykırma kainata beni severdi deme çekip gittiğin gün gelir aklıma karanlık kabrimi iyice karartma beni bu kara toprakta dualarınla bırak git ne olur bu karanlık dünyamda duaların yeter bana....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|