www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-16-2007, 06:45 PM   #1
Seager
Forum Müdavimi
 
Seager Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Yaş: 40
Mesajlar: 2,424
Teşekkür Etme: 11
Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1852
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi : Seager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan Grenoble Usulü Alabalık

2 adet alabalık (her biri 250 g) , 1 çorba kaşığı kapari , 1 limon , 100 g tereyağı , 2 çorba kaşığı sıvı yağ , un , kıyılmış maydanoz , tuz ve karabiber

Limonu soyun ve doğrayın. Alabalığı yıkayıp tuzlayın ve una bulayın. 50 g tereyağını ve sıvı yağı Thermospot tavada kızdırın. Balıkların her iki tarafını da kızgın yağda 5'er dakika kızartın ve bir tabağa çıkarın. Haznede kalan tereyağına kapari ve limonları ilave edin ve karıştırın. Bu sosu balığın üzerine dökün. Maydanozla süsleyerek servis yapın.
__________________
Komik Fıkralar

K.İ.T.S.

CAKAL.NET



Seager çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alabalık Buğulama Tilki_Andre Eskiler (Arşiv) 0 03-10-2008 06:55 PM
alabalık ızgara GhencThurk Eskiler (Arşiv) 0 10-27-2007 12:59 PM
Alabalık Haşlama GhencThurk Eskiler (Arşiv) 0 10-27-2007 12:58 PM
Kremalı ve Bademli Alabalık Seager Eskiler (Arşiv) 0 07-16-2007 06:45 PM
Kağıtta Alabalık Filetosu Seager Eskiler (Arşiv) 0 07-16-2007 06:44 PM

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:20 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.