![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Yaş: 40
Mesajlar: 2,424
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1852
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 2 adet alabalık (her biri 250 g) , 1 çorba kaşığı kapari , 1 limon , 100 g tereyağı , 2 çorba kaşığı sıvı yağ , un , kıyılmış maydanoz , tuz ve karabiber
Limonu soyun ve doğrayın. Alabalığı yıkayıp tuzlayın ve una bulayın. 50 g tereyağını ve sıvı yağı Thermospot tavada kızdırın. Balıkların her iki tarafını da kızgın yağda 5'er dakika kızartın ve bir tabağa çıkarın. Haznede kalan tereyağına kapari ve limonları ilave edin ve karıştırın. Bu sosu balığın üzerine dökün. Maydanozla süsleyerek servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alabalık Buğulama | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 06:55 PM |
alabalık ızgara | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:59 PM |
Alabalık Haşlama | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:58 PM |
Kremalı ve Bademli Alabalık | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 06:45 PM |
Kağıtta Alabalık Filetosu | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 06:44 PM |