www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-16-2007, 06:44 PM   #1
Seager
Forum Müdavimi
 
Seager Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Yaş: 40
Mesajlar: 2,424
Teşekkür Etme: 11
Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1852
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi : Seager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan Kağıtta Alabalık Filetosu

4 parça alabalık filetosu (her biri yaklaşık 120 g) , 50 g havuç , 50 g kereviz , 2 adet arpacık soğanı , 50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı , tuz ve karabiber , 4 parça alüminyum folyo , 150 ml su

Havuçları ve kerevizleri ince ince doğrayın. Soğanları doğrayın. Her bir alüminyum folyonun ortasına 1 alabalık filetosu ile havuç, kereviz ve biraz soğan ile fındık büyüklüğünde bir parça tereyağı, tuz ve karabiber koyun. Paketleri kapatın. Otomatik Pişirici 3200'ün haznesine suyu koyun ve buhar kabını yerleştirin. Paketleri buhar kabına dizin. Kapağını kapatın ve çalıştırın. 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir. Folyolardan çıkarmadan servis yapın.
__________________
Komik Fıkralar

K.İ.T.S.

CAKAL.NET



Seager çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alabalık Buğulama Tilki_Andre Eskiler (Arşiv) 0 03-10-2008 06:55 PM
alabalık ızgara GhencThurk Eskiler (Arşiv) 0 10-27-2007 12:59 PM
Alabalık Haşlama GhencThurk Eskiler (Arşiv) 0 10-27-2007 12:58 PM
Kremalı ve Bademli Alabalık Seager Eskiler (Arşiv) 0 07-16-2007 06:45 PM
Grenoble Usulü Alabalık Seager Eskiler (Arşiv) 0 07-16-2007 06:45 PM

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:56 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.