![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Yaş: 40
Mesajlar: 2,424
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1852
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 4 parça alabalık filetosu (her biri yaklaşık 120 g) , 50 g havuç , 50 g kereviz , 2 adet arpacık soğanı , 50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı , tuz ve karabiber , 4 parça alüminyum folyo , 150 ml su
Havuçları ve kerevizleri ince ince doğrayın. Soğanları doğrayın. Her bir alüminyum folyonun ortasına 1 alabalık filetosu ile havuç, kereviz ve biraz soğan ile fındık büyüklüğünde bir parça tereyağı, tuz ve karabiber koyun. Paketleri kapatın. Otomatik Pişirici 3200'ün haznesine suyu koyun ve buhar kabını yerleştirin. Paketleri buhar kabına dizin. Kapağını kapatın ve çalıştırın. 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir. Folyolardan çıkarmadan servis yapın. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alabalık Buğulama | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 06:55 PM |
alabalık ızgara | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:59 PM |
Alabalık Haşlama | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:58 PM |
Kremalı ve Bademli Alabalık | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 06:45 PM |
Grenoble Usulü Alabalık | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 06:45 PM |