![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neden sen yokken bu iç sıkıntısı
Terk etmez beni... Neden ıslanıyorken ıslığım Hep hüzün sarar şarkıyı... Gece yatsam da yatağım boş Seni arar ellerim ne fayda Yalnızlığım çekip götürür beni kıyılara Fenerini kaybetmiş kürek çekerken Titrek bir kayıkta sallanıyor sevda Kırılır kan ter içinde Korku çarpar ölü gözlerime İşte o vakit Karanlığa düşmüş bir şehir olurum Koşuşturmaca var içimde ama ne tuhaf Bende telaşsız bir saltanat Neyi unuttum rüzgârımı savururken Daha otuz yaşımı bitirmeden Bu neyin ağlaması? Sen yokken kimin kokusu uyutur beni Kimin elleri güç verir Kim dinler beni saatlerce Acemi sorularıma tebessümle cevap verirken Yarını kim anlatır bana Kim inanır senin öldüğüne Buz kesmişken saçlarımı Kim ağlar halimize...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karının Ağzına Verirken Çaktırmadan Çekmişler | bulva | Türk Video | 1 | 07-25-2009 12:11 AM |
Poz verirken merdivenden yuvarlandı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 08:48 AM |
Unuttum budamayı yüreğimde dal verirken yalnızlığım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 03:36 PM |
Allahım verirken bana dertleri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:24 PM |
Kilo Verirken Yoğurttan Yararlanın | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-30-2006 05:20 PM |