![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Taş Bağırlı Şehir
Köpüğün balığa naz edip kızlığını vermesi gibi dalgalara şehir düşünlerin anasıdır taş bağırlı sokaklarıyla. ******************************* Ayrılığın Soğuk Yüzü Ben bilmezdim Ayrılığın bu kadar soğuk Ve Acımasız olduğunu. Çünkü ben hiç yalnız kalmadım Hep yanımda sen vardın. Şimdi ise, Yoksun. Hayatı boşa sayıyorum artık. Artık tek dostum , Kadehlerdeki içki ve Canına yandığım sigaram oldu. Onlar beni yalnız bırakmıyor hiç. Senin gibi zalimce Çekip gitmiyorlar. Senin gibi de acımasız hiç değiller. Ben bilmezdim ayrılığın bu kadar soğuk ve de acımasız olduğunu. Bu gece yine hayalini Karşıma alıp içtim Ne yapayım be!! Bu da benim kaderimmiş. Seni yok mu sayayım? Senli geçen günleri Ve senli şiirleri yırtıp atayım mı? Bir kalemde sileyim mi seni? Şimdi kim silecek göz yaşlarımı? Şimdi kim kahrımı çekecek? Utansın seni benden Ayrı koyan *******. Ağlasın hayallerim mahşere kadar Senden ayrılmanın bir bedeli var Ve ben, Ağlayarak,sessizce o bedeli ödüyorum. Senin için çekip gitmek Bukadar kolay mı.? Bilmezdim ayrılığın bu kadar soğuk Ve de acımasız olduğunu. Bütün dostlarıma elveda dedim bu gece. Her şeyi sildim artık. Seni de. Senden ayrılmanın bir değil bin bedeli var Onuda ödedim birtanem Onuda… Ama yaşarken ölme sırası Bu defa bende değil, Sende bir tanem. ELVEDA…! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevinç ve hüzün...
Sevinci kapıştılar taşımayı bilmeden, Şimdi bilen yok, nerede oturuyor. Köyün delisi Hüzün, yalnız kaldı yollarda Adam-adam, sınıyor, arıyor yoldaşını.. Kıskandıran özlemi, yüzünden okunuyor. Görünüp siliniyor o günden beri. Sevinç bin an gözlerde, dudaklarda. Yerini sevgilisi Hüzün'e bırakıyor. Sevinç'se, uzaklarda hep uzaklarda.. Şöyle bir görünüyor, hemencecik uçuyor. İşte o günden beri gözlerde, dudaklarda Hüzün, aramaktadır, yitik yavuklusunu. O günden beri Sevinç yerinde durmaz Ve kişiliğini ararken uzaklarda O günden beri kimliksiz hüzün olmaz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Maviymiş
Maviymiş düş renginde yansımalar Yakılan ateş umut yüklü trenlerde Bulutların üstünde uçuşan külmüş beyaza bezenmiş kar taneleri. Hayalden ibaret sinemaskop filmde Kibritçi kızın hikayesi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Olması Gereken
Yüzündeki çizgilerde Saflığına tutulduğu muzannederken Hiç habersiz Yüreğinin derinliklerinde Cehenem ateşine kapılmışım Şimdi Yüreğimden gelen sesle Olması gerekenler arasında Yanarak kül oluyorum Şu anda bulunduğum yer İnsanların yaşama yenildiği Yaşarken de Ölümün parcası olduğu yerdir 10/4/2003 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kahveci Kız
Allah beni çirkin yarattı, Cazibem yok yürürken. Kahveci kızına mı bakılır, Güzelle dururken. Fakir doğup büyüdüm, Annem evlerde çamaşır yıkar. Onlara git, Zenginler var. Okutmadılar orta’dan sonra, Tahsilim de kaldı yarım. Güzel olsam, zengin olsam Anlarım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Alarm
Karakollarda bir alarm Kara geceden kaçan bir firarai Akpak gündüzlere talip biri Suskunluğuyla altın Konuşmasıyla satın alınmış fahişe. Karakollarda bia alarm Üstünkörü yalnızlığın bir ferdi Bazen kör bazen sağır Siren sesi ölüm mesajı Ya da mazlumların iniltisi. Karakollarda bir alarm Ölüm kovalıyor geceyi Pusuda çıplak ******lar Geceyi geceye terkediyor Öyle ki gece boğuyor geceyi. Karakollarda bir alarm Adamlar acımasız zampara Gece mesaiye devam Satılık baronların sırtında para Cop sesleri yükseliyor odadan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Ayrılığın bir anlamı olmalı, En güzeli ölüm... Ölmekten beterse ayrılıklar, Yaşarken ayrılmak niye? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gurursuzca
Yaptığım olsa da gurursuzluk Etsem de bir fütursuzluk Sensiz çeksem de çok susuzluk Bil ki vardır olan bir şeyler. Vursa da bütün haşmetiyle tipi Varsa da orada olan biri Yılmayarak kaplasa da kenti sis Bil ki vardır orada bir şeyler Sevmek istemesen de birisini Çeksen de Ona süngeri Yapsa da elinden geleni, bu olmayacak bir sevgi. Unuttun beni biliyorum. Çok mutlusun bende görüyorum kış bastırdı olanca kudretiyle zalim kış, sonunda bende döktüm yapraklarımı. Yokladım tüm seçenekleri artık bende anladım gerçekleri, vazgeçtim senden seher yeli, ızdırabım artık bitmeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Soluk Soluğa
Yüzün gökten kar misali yağsa Gözlerin üzerime bir çığ gibi düşse Ellerin buzdan heykel olsa Nefesin karakış ayaz üflese Ne fayda ! Soluğum soğukta demlenir İçimde yanan ateşi söndüremedikçe Yüzün yüzümün düşmanı olsa Gözlerin gözlerime katil baksa Ellerin ellerime kelepçe vursa Nefesin nefesimden ömür alsa Ne fayda ! Soluğum darağacında keyiflenir Son sözümün sen olduğunu düşündükçe |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ayışığı
Yüzün beyaz, abajur yeşil, gece mor; Esrimiş kalbim, şarkısını söylüyor. Her yanın avuçlarıma dökülüyor Çeşmeden akan suyun berraklığında. Dolaşan bir dudak mı var saçlarını? Ay tırmanıyor zeytin ağaçlarını. Sürü bulutlar gece yamaçlarını Otlayıp yayılıyor gök kırlığında. Üzerinden örtüyü mü çekti bir el? Gece ayaklarından akıp giden sel; Seyrine doyulmuyor ruhunun, güzel Bu manzara gibi, bu ayışığında... Yeniden yarattı seni gizli bir el! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|