www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-22-2006, 03:58 PM   #1
gizemlice
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 18865
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : gizemlice is on a distinguished roadgizemlice is on a distinguished road

arkadaşlar ben tepeden tırnağa sivilce dolu bir bayanım bana derman olacak bir allahın kulu yokmu erkekler bana hiç bakmıyor aranızda sivilceli kızları seven yokmu lütfen bana bir el atın arkadaşlar bakın tanselde artık bana yüz vermiyorbende bir allah kuluyum yeter artık bir erkek istiyorum acıyın bana eli ayağı sağlam olsun erkek olsun yeterkulu kölesi olurum kapısında paspas olurum artık kokuşmaya yüz tuttum bunalıma girdim acil taraflarından koca istiyorum koca anladınızmı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaabanada yazık günah yahu benden çirkinlerini çora çocuğa karıştılarben evde hönk hönk ağlamaktayım kapıda pencerede geleni geçeni seyretmekten sıdıkaya döndüm am durun bu böyle kalmaz ben sizlere yapacağı çok iyi bilirim hepinizin kocasını elinizden almazsam banada sıdıka aslı demesinlersiz benim gibi yani gül gibi kızı bırakındaöyle yamuk yumuk kızlara bakın benden beter olun inşaallah aslında ben gizemlicenin yengesiyim onu kıskandığım için böyle yaptım naapim oda bu kadar güzel olmasaydı onü alan yaşadı dertlerinide boşadı mestd olur vallahi jest olurlütfen tavsiyelerime kulak verin ve bu altın fırsatı kaçırmayın.kendize iyi davranın
Old 09-22-2006, 04:30 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

saol .
Old 10-06-2006, 01:36 PM   #3
kenshi
Yeni Üye

kenshi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 14730
İtibar Gücü: 1401
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : kenshi is on a distinguished roadkenshi is on a distinguished road

teklıfıne sıcak bakıyorum sevgili gizemlice..
not:ayrıca sivilcelerin için bi krem onerebılırım.bende de aynı dert wardı ınanılmaz etkı yapıyor.adı benzamycn (turkcesi benzamisin dıye okunuyor) super bı krem tavsıye ederım..
kenshi çevrimdışı  
Old 10-06-2006, 03:20 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

saolasın cilt bakımı hakkında güzell şeyler öğrendik
şaka bi yana sivilce sorununuz varsa krem mirem hikaye...ROACCUTANE adlı ilaç(hap) var onu kullanın...ama hamileyseniz kesinlikle uzak durun çünkü çocugu allah çarpar
Old 10-06-2006, 05:43 PM   #5
walsman07
Daimi Üye

walsman07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 197
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1752
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi : walsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond repute

bu şakaya alıncak bir konu değil..yanlış ilaçlar sonucu yüzünüz daha çok tahriş olabilir..ve bunu dönüşü olmayabilir..
burdan alacağınız tavsiyelerle hareket etmek yerine lütfen tıbbi bir danışmana gitmenizi öneririm..

sonuçta yüz bir insanın vitrinidir..ve vitrine önem gösterilmelidir..

öte yandan erkeksizlik bir bayan için ne derece kötüdür bilemem tabi..ama kanka.chat odalarına takılın..belki orda aklınıza uygun bir partner bulabilirsiniz...

verilebilecek önerilerin sizi olumsuz etkileyeceğini düşünerek bu konuyu kilitliyorum...
walsman07 çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı