![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 14819
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() New York'da küçük bir çocuğu azgın bir köpeğin dişlerinden kurtaran
ve hayvanı boğan iri yarı delikanlının yanına koşan gazete muhabiri sormuş: - "Kahraman Amerikalı çocuğun hayatını kurtardı" diye yazabilir miyim? - Ben Amerikalı değil Pakistanlıyım, demiş adam. Ertesi gün New York Times'da manşet: "Köktendinci bir Müslüman, Central Park'ta bir köpeği boğdu. FBI olayın El Kaide bağlantısını araştırıyor..." arkadaşlar amerikanın iç yüzü yorumlarınızı bekliyorum:confused: :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() enterasan olmuş ama benke miileti ne olursa olsun birkaç kişinin yaptığını tüm ulusa bağlamamak gerekir diye düşünüyorum
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 14819
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() dostum bunların hepsi böyle olmasa yazmayız herhalde değil mi? eğer böyle olmasaydı Amerika halkı her gün ayaklanmalar çıkarırdı savaşlar olmasın diye..ama hiç biri takmıyor..toprak, para bizim olsunda, ne olursa olsun havasındalar..teşekkürler!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın Son düzenleyen: blAcksmith; 06-20-2006, 08:52 PM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 10 Thanked 10 Times in 2 Posts
Üye No: 14510
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 521
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bende sana sorarım blacksmith sen kaç tene amerikalı tanıdın
![]() MÜSLÜMANIZ TÜRKÜZ ATATÜRKCÜYÜZ... Son düzenleyen: by-berker; 06-20-2006, 10:09 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() öncelikle paylasım için tşkler...
yorumlarınızı gördüm herkez kendine göre haklı ama tabikide her ulusun kendi içinde iyileri olduu kadar kötüleride var.maalesef kötüler yüzünden olan iyi insanlara da oluyor...kısacası kurunun yanında yaşta yanıyor...tşkler...
![]() |
#7 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 88 Times in 52 Posts
Üye No: 12288
İtibar Gücü: 1528
Rep Puanı : 4410
Rep Derecesi :
|
![]() bence yapılmış bi olay yada değil bu hiç önemli değil ama şu gerçek warki amerikalılar zencilerede aynı şeyi yapıyorlardı, bunu yapan amerikalılar bunuda yapmış olabilir...halkına bişey diyemem ama puşt bush rahat ölmeyecek
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Amerika'da büyüme yüzde 1'in altında | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 09:36 PM |
Bu yazdıklarım Amerika'da meydana gelmiş gerçek bir olaydan alınmadır. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 02:42 PM |
Dev İnsan İskeleti Ve 7,5 Cm İnsan Gerçekleri | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-07-2007 04:20 PM |
Bizden olmayan ayrımı var" | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-26-2006 12:24 PM |
Amerika'da bilim adamlari köpegi dirilttiler. Nasil mı? | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 5 | 12-01-2005 03:01 PM |