www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-22-2006, 08:16 PM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute
Exclamation Çanakkale Şehİt Olan Askerİne AĞliyor...

Çanakkaleli Jandarma er Hüseyin Ay, terhis olmasına bir gün kala bölücü örgütün Skorsky helikopterine ateş açması sonucu şehit oldu...
Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Çınar köyünde yaşayan Ay ailesi, aldıkları acı haberle yıkıldı. Oğullarının terhisine bir gün kala, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Sugediği bölgesinde şehit düştüğünü öğrenen aile bireyleri oğullarının resmine bakarak feryat ettiler.Şehit Erin annesi Fatma Ay, oğluyla son olarak kendinin konuştuğunu söyledi. Ay, “Pazartesi günü ben konuştum yavrumla, annem gözlerinden öptüm diyordu. Ellerinden öptüm diyordu. Gözlerinden öptüm arkadaşlarına selam söyle evladım dedim o da tamam anne diyordu. Allah ananıza babanıza bağışlasın sizi dedim, telefona 5 dakika konuşup kapattırdılar hemen. Ah anam yaktılar benim bir gün için yaktılar beni” diye konuştu.
Canı kadar sevdiği evladını yitiren anne Fatma Ay, oğlunun daha erken geleceğini ancak bir ceza alarak gelemediğini söyledi. Fatma Ay, “20 senemi yitirdiler. 20 senemi yitirdiler bir gün için. 9 gün ceza almış. Uykuda yakalanmış. Gelince babama hiçbir iş yaptırmayacağım” dedi.
Şehit er Hüseyin Ay’ın babası Recep Ay, 17 yaşındaki oğlu Sinan ve 19 yaşındaki kızı Sibel ile birlikte evlerinin önünde gözyaşlarına boğuldu.
Şehit er Hüseyin Ay, 22 Temmuz Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ezine Ulu camiinde kılınan cenaze namazı ardından, Ezine şehitlik mezarlığında toprağa verildi.

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]

Son düzenleyen: bluekeys™; 07-22-2006, 08:19 PM..
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-22-2006, 08:17 PM   #2
KaRaYeL
ÇaKaL Üye

KaRaYeL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 49
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1878
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi : KaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond repute

Valla yazık ya...Bu kadarı da olmaz dedirticek bi olay..
KaRaYeL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-22-2006, 09:52 PM   #3
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2100
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute

Allah Belalarının Versin...

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-22-2006, 10:32 PM   #4
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1935
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen CoolTurk
Aynen katiliyorum.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-22-2006, 10:42 PM   #5
crematorium
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 99
Üye No: 4986
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi : crematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished road

şerefsizler bunlar yaa
crematorium çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-22-2006, 11:03 PM   #6
servikal
Daimi Üye

servikal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1591
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi : servikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen CoolTurk
hemde topunun
Old 07-23-2006, 01:52 AM   #7
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Allah belalarını versin şer...lerin
Old 07-23-2006, 07:30 PM   #8
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

kahrolsun pkk...
Old 07-23-2006, 08:51 PM   #9
doruktan
Geçerken Uğradım

doruktan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 33
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1435
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi : doruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud of

Yazık..çok yazık..kelimeler..cümleler yetermi bu acıyı anlatmaya..hele bu acıyı yüreğinde hisseden,ona can veren anasının ve babasının acısını kim anlayabilir..anlarım diyen koca bir yalan söylemiş olur..ateş düştüğü yeri yakar..
doruktan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı