![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2066
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yalnızlık insanların hapsoldugu en buyuk zindandır.Yürekleri hapseder.Karanlıktasınızdır.Hiçbirseyden zevk almazsınız.Kimseyi istemezsiniz.Sevdikleriniz sizi birer birer terkeder.Artık yalnızsınızdır ve yalnızlıktan baska sıgınacak sey kalmamıstır.Son limandasınızdır.Zamanla onunla butunlesmeye baslarsınız.Artık karanlıgın cocugusunuzdur ve adınız yalnızlıktır.Tıpkı benim oldugum gibi.Gece karanlık odanızda yalnız kaldıgınızda en cok korktugunuz seyle karsı karsıyasınızdır.Sevdikleriniz artık yok.Sizi anlayan bir dost bile kalmamıs geride.Hyatın anlamsızlıgı daha da bir içinize işler.Ve beklersiniz ÖLÜMÜ benim bekledigim gibi.Sevgiliyi bekler gibi.Ne anne kucagı kadar sıcak.Nede sevgili teni kadar narın.Yalnızsınız işte.Kimse kalmadı yanınızda.Bos sözlerle kendinizi kandırmayın.Ama unutmayın bir umut var.Son umut,son bir sevgi.Her zaman bir son umut vardır.Bazen bir dost bazen bir sevgili kimi zaman bir tebessum.Hep son bir umut vardır.Umudunuzu kaybetmeyin.Ama benin için yok.
Yalnızlık kimi zaman göz pınarlarımdan süzülen iki damla yastır. Karanlıgın cocuguyum adım yalnızlık Erdem Çalışkan 31/07/2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
sisligölge (08-01-2006), ultraslangonen (07-31-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel saol...
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 35 Thanked 14 Times in 6 Posts
Üye No: 15808
İtibar Gücü: 1430
Rep Puanı : 900
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eline saglık cok guzel
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Van Gölü’ndeki kirlilik adım adım izlenecek | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2008 10:28 AM |
Ben Bir Gurbet Çocuğuyum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 12:06 PM |
adım adım msn hacklemek artık hackleyemeyene bişey demiom_! | TiKkY_BoY | Eskiler (Arşiv) | 18 | 07-06-2007 02:33 PM |
Adım Adım Cracking (Program Şifrelerini Kırma Anlatım) | qarizma | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-17-2006 03:59 PM |