www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-09-2006, 11:12 PM   #1
TiKkY_BoY
Daimi Üye

TiKkY_BoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 44
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1709
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi : TiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond repute
Exclamation adım adım msn hacklemek artık hackleyemeyene bişey demiom_!

Çoğu yerde msn hacklemek için saçma programlar dağıtılır ama bunların hiçbiri bir yöntem değil.Şimdi size bir msn in nasıl hacklendiğini anlatacağım.İlk önce
Essential Net Tools programını yükleyin.

http://www.tamofiles.com/ent3.zip

Daha sonra hacklemek istedğiniz kişiye msn den bir konuşma açın.Herhangi bir dosya yollayın(bunu kurbana yedirmenin bir çok yolu var) dosya hertürlü şey olabilir.Dosya yollama süresi ortalardayken başlat/çalıştır a tıklayın.CMD yazın entera basın.Orada açılan dos ekranına netstat -n yazın bunu yazınca sonunda ESTABLISHED yazan ıp kurbanın ıp si oluyor.Ama bu işlemi yaparken başka hiçbir msn konuşması açmayın,internet sayfası ve programlar dahil bunların hiçbirini açık tutmayın.Eğer açık tutarsanız hedefi şaşırır yanlış ıp leri öğrenirsiniz.Ip yi aldıktan sonra Essential Net Tools u açın.Yandaki NBScan yerine tıklayın.Starting IP Adress yerine ıp yi yazın.Ama diğelim ki ıp
85.0.0.5:1896.Burada çift noktalı yerden sonraki herşeyi silin.Yani demin örnekteki ıpyi böyle yazın 85.0.0.5 hatta daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız sondaki rakamı 1 yapın.Önü bununla başlayan 255 tane IP arar.Ip yi yazdıktan sonra START tuşuna basın.Bu ıp de olan bilgisayarı bulacaktır.Yukarıda sonuç belirdiğinde üzerine bir kez tıklayın daha sağ tuşla tıklayarak open computerı tıklayın.Eğer parola sorarsa PWLMAKER programını kullanarak parola tahminleri üretebilirseniz.Ama parola değilde bir windows gezgini penceresi açıldıysa adamın bilgisayarına girdiniz demektir.Burada istediğinizi silebilir istediğinizi kendi bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.Msn parolası çalmak için yapacağınız şey keykeylite gibi bir keylogger indirmek.

http://www.mavideniz.org/indir/keykeylite.exe

Bunu indirin daha sonra program filesdaki keykeylite program dosyalarının hepsini bir klasör altında kurbanın farkedemeyeceği bir yere kopyalayın.Ama C: nin içine kopyalamayın çünkü Essential Net Tools bazen C: nin içindekileri göremiyebiliyor.Bunu kopyaladıktan sonra keyloggera gerekli ayarları girin ve password koyun.Belirli bir zaman sonra keylogerın şifreleri kayıt ettiği dosyayı açın ve oradan parolaları bulun.Keyloggerlar klavyeye basılan her tuşu notepad olarak kaydederler ama parolalar kendini belli eder zaten.Umarım sizinle bir şeyler paylaşıp,öğretebilmişimdir.

emeğe saygı lütfen

SÖMÜRÜCÜDEĞİL!! PAYLAŞIMÇI OLALIM
TiKkY_BoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
10jackal (10-16-2006), Abriskil (11-24-2006), black_wolf_848 (04-02-2006), bluekeys (04-20-2006), cagatay90bah (10-16-2006), karabekir71 (04-08-2006), nike46 (03-11-2006), serex33 (12-21-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı