![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() En şanssız golcü
Bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkma şansı bulan Özgürcan’ı, bu kez de kaleci Aykut’un hatası yaktı! PAF’ın yıldızıydı Özgürcan Özcan... Türk futbolunda geleceğin 1 numaralı golcüsü olarak gösteriliyor. PAF takımda gol rekorları kıran genç oyuncu, Türkiye’nin en iyi forvetleri Ümit Karan, Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Kabze gibi isimlerin ardında görev bekliyordu. Ve Özgürcan, bu şansı kupadaki Erciyes deplasmanında buldu. Ancak kaleci Aykut’un kırmızı kart görmesiyle oyundan çıkmak zorunda kalan Özgürcan, bir anda hayatının en kötü günlerinden birini yaşamaya başladı. İlk kırmızı kartı Moralinin son derece bozuk olduğunu söyleyen Özgürcan, “Elime geçen fırsatı en iyi şekilde kullanmak istiyordum. Fakat daha oyuna bile ısınmadan çıkmak zorunda kaldım. Gerçekten çok üzgünüm. Ancak küsmeye ya da pes etmeye hiç niyetim yok. İkinci yarıda formayı kapabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu. Hayatındaki ilk kırmızı kartı gören kaleci Aykut Erçetin ise hakemin kararının çok ağır olduğunu belirtip, üzüldüğünü ifade etti. Kaynak: Fanatik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gerçek golcü | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 07:22 PM |
Şanssız Deniz Barış | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 10:45 AM |
Şanssız Kış | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 05:27 PM |
Gelecek golcü kim?... | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-24-2007 09:59 PM |
Ümit Milli Takım'dan Şanssız Yenilgi | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 12:37 PM |