![]() |
|
|
#321 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sabir
Canim cok sikilmis simdi Her sey ters gidecek gibi Baslamis günlerden biri Zehir olacakmis sanki Soruyorum nedendir ki? Yoksa buna sebebsinmi? Durma gel göreyim seni Bitir artik özlemimi Dakikalar bir bir gecer Umutsuzluk sürer gider Sansizlik ne zaman biter? Tesellim ol bana yeter Bu böyle devam etmez Acilarim hic bilinmez Bilki,sensiz kalbim gülmez Neden sence fark edilmez? Aniden acildi sansim Bende bu ise cok sastim Güzelim ben sana yandim O sabir asktada lazim (Berlin,06.08.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#322 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sadece olmakmi?
Düsen bir yaprak gibi su hayat Gözü acma ve kapama misali Daha ne kaldi ki ondan geriye Mecburen kayip gidiyor elden Dünya dönüyor,günesmi doguyor? Ay parliyor,varmi ki isigi,atesi? Iste geldim ben,yine gidiyorum Ah bir bilsem ki,acaba nereye? Simdi soracaksin,hepsi bu kadarmi? Varmi ki elinde baska bir ispati? Olsada ne yazar,ben benden gittikten sonra Olmak istemiyorum kimsenin icadi Ne olur sakin kafir deyip kizma bana Belkide kafam bu kadar calisiyor Müsaade ette,hic olmassa sorabileyim Biliyorum bende istemezdim böyle bir insani Ne bir arayis icersindeyim nede bir celiski Gözümü actimmi görmek isterdim yanimda seni Istemiyorum olsun dünyalar benim Yanliz ve yanliz senin o kücücük kalbini (Berlin,13.08.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#323 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana
Yanarim,yanarim,yanarim sana Sansim yok,sansim yok dumandan baska Kül oldum savruldum zalim dünyada Yalvaririm.yalvaririm,yalvaririm sana Fayda yok,fayda yok dualardan bana Inanmam,inanamam ben mevlaya Aglarim,aglarim,aglarim sana Yazik cok,yazik göz yaslarima Sen kararttin sen dünyami bana Bakarim,bakarim,bakarim sana Yanan yürek dayanamaz buna Vursammi basimi daglara,taslara Susarim,susarim,susarim sana Sanki bir cöldeyim inan bana Yagmur olup yagsanda kanamam askina Sorarim,sorarim,sorarim sana Senle sevgi dolu bir hayat bir dünya Ne zaman bitecek bu hasret bu rüya (Berlin,22.10.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#324 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana söylüyorum
Karma karisik düsünceler Alip götürür beni hisler Sanki bambaska dünyalara Bulamuyorum anlatmaya kelimeler Sevmek ne hale getirdi beni Girde gör sen su kalbimi Inan,ben inanamiyorum Taniyamaz oldum kendimi Disim baska,icim baska Oldum su yalan dünyada Utansin kahpe kader Varmiydi ki gerek bunlara Öylemi yada böylemi O mu yoksa sen mi? Ne olursa olsun Hep yakacak yüregimi Girdim bir cikmaz sokaga Sasirdim kaldim ortada Ariyorum bulamiyorum Ulasamiyorum sevdama (Berlin,30.04.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#325 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sandali salliyor dalgalar
Takildi bakislarim yine Seni gördügüm o köseye Yaklastikca adim adim Seriliyor resmin gözlerime Yoksun orada biliyorum Bir ümit degilmi ki diyorum Sevdali gönül seni ben Her yerde ariyorum Sanki görecekmisim gibi Sariyor heyecan icimi Olmasin bu seferde olmasin Yarinlar sonmu buldu ki? Hic olmassa bir sebebim var Sokaklari dolasmaya yar Bir köseden bir köseye sanki Bir sandali salliyor dalgalar (Berlin,10.01.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#326 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sanki
Kar yagiyor lapa lapa Her yer örtülüyor beyaza En cok cocuklar sevinir buna Bayilirlar kar topu oynamaya Ayakta durmaksa zorlasir Kizak kaymak ayri bir tattir Cocuklar gibi ziplamak,oynamaksa Bize o eski güzel günleri hatirlatir Esen soguk rüzgari aliriz her nefeste Hissederiz kar taneciklerini yüzümüzde Doyulmaz o güzel manzarayi seyretmeye Sindirelim su güzellikleri icimize Ucan kuslar kovaliyorlar birbirlerini Agaclar dallariyla sanki acmis ellerini Bir seyler yukaridan bekler gibi Belkide kucaklamak istiyorlar hepimizi Biz insanlar anlamiyoruz,anlayamiyoruz Ne demek istediklerini,degerlerini Birbirimizden esirgemekle sevgimizi Sanki hallederiz parayla,pulla her seyleri (Berlin,11.03.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#327 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sanma,bil,inan
Sanma ki unuttum seni aramiyorsam Sanma ki özlemedim seni görmüyorsam Sanam ki arzulamadim seni koklamiyorsam Sanma ki kaybetmedim seni aglamiyorsam Bilmelisin,bu kalp unutamaz seni Bilmelisin,özlüyorum yanimda olsan dahi Bilmelisin,arzum seni koklamak ebedi Bilmelisin,agliyorum sevincten,sevdim seni Inan bana,hic cikmiyorsun aklimdan Inan,görsemde hayalimsin her zaman Inan,vaz gecemem sana varmak arzumdan Inan,yok bir günüm gecmiyor aglamadan Ah ah elde degil unutamam bu yari Ah ah ne zaman bitirecek hasretligin özlemini Ah ah koklamayi arzuluyorum nefesini Ah ah aglamamkmi lazim yanliz kaybettinmi? Yeter artik unutmaktan bahsetme bana Yeter artik hasretligini hatirlatma bana Yeter artik arzularimi kavustur bana Yeter artik aglamiyayim,güleyim sana! (Berlin,18.08.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#328 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sari,sari kirmizi
Sari,sari kirmizi Gönüllerin krali Türkiyenin aslani Tek ve bir numarasi Tir tir titrer rakipler Karsinda zor dikilirler Kacacak delik ararlar Ismini dahi duysalar Italyan,ispanyol,ingilizler... Dize geldiler birer birer Senin büyüklügünü görüp Avrupa fatihi dediler Galatasaray ismi basaridir Fener,Jimnastik kiskanir Senin isin destan yazmaktir Zaten sana bu yakisir Sen Cim Bom´um kal böyle Hic bir seyi dert eyleme Hayat davam ettikce Biz seninleyiz elbette (Berlin,09.07.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#329 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sasirma,sasma
Kalbim atiyor tak tak Varsa bir cigaran yak Banada söyle bir bak Vereyim elimi kalk Gelsende gelmesende Sevsende sevmesende Sensin benim gönlümde Aldigim her nefeste Kulakta olsun küpe Dudaklar al renginde Bir kelimede sözde Hayalimsin her yerde Bir kis olsa birde yaz Almisim elime saz Dalindaki o kiraz Beklemem diyor biraz Canim atiyor sana Biter hasretim sanma Baska yarlarda varsa Sasirma,benden sasma (21.01.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#330 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sayilar ve rakamlar
Sayilar ve rakamlar Hayat karartirlar Bir bir düser iken Söner onca umutlar Kimi sari kimi mavi Herkesin vardir bir hayali Konto ve ceptekiler Kus olur ucar misali Yüz seksen kiloloda Dursan sen karsisinda Hicmi hic sansin yok Atsan bir yumruk,kafada Kimi tövbe eder Kimi ise yemin Cepte para var ise Olamam sana emin Kuslar ucar havalarda O kücücük beyninle Biz yerlerde sürünüyorsak Vay bizim halimize (Berlin,21.02.2007) Talat Özgen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|