![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 14 Subat
Bu gün 14 Subat Sevgililer günü Gözlerim senin icin Yaslarla dolu Nerden bileceksin Bilemezsin ki Icimdeki atesi Cektigim hasreti Kirmizi bir gül Vermek isterdim Böyle bir günde Yürekten kalbe Ne zaman gercek Arzum olacak Gözlerim acinca Sana bakacak Elimde degil Yapamiyorum Su satirlardan baska Yazamiyorum (Berlin,14.02.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 14 Subat sevgililer günü
14 Subat sevgililer günü Öyle özledimki o yüzünü Anlat,anlat bilmiyorum Nedir koklamak bir gülü Yürek yaniyor ayri kaldikca Kanli gözlerle dolastikca Anlatayim istiyorsan Bosa gecen günlerimi saydikca Seviyorum,sevdim diyemedim Kalbimi verdim gülemedim Ne söylesem fayda etmiyor Ellere varmis bilemedim Yüregime gömdüm ebediyen Bir günüm gecmiyor düslemeden Ne kadar dil döksemde yine Anlamiyor,anlamaz bu gönül sözden Hatirliyormusun verdigim o gülleri? Gördünmü alirken gözlerimi? Ne kadarda söylemek istiyorlardi Seni her seyden cok sevdigini (Berlin,12.02.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ac kalbini
Mahkummusuz ayriliga Daha dogarken dünyaya Kim yazdiysa bu yaziyi Girmis en büyük günaha Olurmu ki sevenleri Ayirmak,gülü dikeni Sevmek,sevilmek hayatta Güzelligin en güzeli Sevgi dolu gönüllerden Gülen yüzün gözlerinden Korkma gelmez hic bir zarar Ac kalbini düsünmeden Göreceksin ki o zaman Gecenlerin hepsi yalan Yinede duyma pismanlik Olsada senin bir parcan Önüne bak önüne Sevgiler dolsun gönlüne Sasma cikarsam karsina Ihtiyacim var kalbine (Berlin,08.08.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acemi avci
Daga ciktim avlanmaya Kuslar basladi kacmaya Ben bir acemi avciyim Korkmayin kalin orada Bir elimde vardir tüfek Digerinde bir cigara Sasirdim bende bu ise Raslamadim bir tavsana Köpek kosar saga,sola Ziplar bir ordan bir oraya Ara sira durup bakar Gözlerime sasa,sasa Ne bir kus nede bir tavsan Avlanilmis,yakalanmis Eli bos eve dönmekten Baska carede kalmamis Herkez dökülmüs sokaklara Gözler takilmis yollara 'Nerdesin acemi avci Iyiki av olmadin daglara (Berlin,19.02.20007) ' Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acili bir baba (Yaziklar olsun)
Artik hayatta bir tat bulamuyorum Ben neden yasiyorum diye soruyorum Bos seylerde teselli ariyorum Bununda bir sonu yok,biliyorum Ömür boyu calistim,cabaladim Cok sükür bir seyler yaptim Bu gercek bir dost bulamadim Para kaybetmedim ama yanliz kaldim Birde kader oynadi bana oyununu Kaybettim kiymetli sevgili yavrumu Bundan sonra basladi basin sonu Bulamadim buradan bir cikis yolu Bunlar birde yetmiyormus gibi Canlarim vurdular icerden beni Biraktilar geriye kirik bir kalbi Icimden kopartilar sanki cigerimi Bu bir acili babanin kisa hayat hikayesi,Derki Simdi kaybetmis durumdayim tüm sevdiklerimi Hataliyim belki vermedim sevgi Yinede affetmem kaybettiniz beni ebedi! Bence cok cok iyi düsünmelisin Onlarin icinde yasiyorsun,bilmelisin Affedecek olursan,kazanacak yine sensin Bu kadar acilar artik size yetsin! (Berlin,01.10.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adi Keder
Dermansiz derdimmi var Sen nerden bileceksin Gözlerim aglasada Kimsemde yok ki silsin Yasamanin tadi yok Hayat sensiz olunca Su uc günlük dünyada Neler geldi basima Günes dogar gün olur Elveda karanliga Benim sucum neydi ki Merhabam yok sabaha Bir bir geciyor günler Benden surda ne kaldi Hepside senin olsun Kanimin son damlasi Allah Allah diyenler Kader deyip gecerler Senden baska neyim var Adin olsada keder (Berlin,11.05.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adi Sevda
Senin adin Sevda Yüregimde yara Nerden bileceksin Yaktin beni askla Ne zaman gececek Özlemim bitecek Senle bir hayata Ömrüm yetmiyecek Gönül verdim demem Yok ki baska carem Sevilmeden sevmek Bana bir cehennem Aman aman aman Koskoca bir yalan Bu hayat bu dünya Neden yok bir soran Tek bir gercek sensin Her seye sebebsin Elimde degil ki Hep düsüncemdesin Gönül verdim diyemem Varmi baska carem Sevilmeden sevmek Kalacak bir cehennem (Berlin,19.06.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Agla gözlerim agla
Gönül yastadir yasta Akar yaslar damla damla Sizar gözden yanakta Agla gözlerim agla Gecenin karanliginda Yildizlarin altinda Sensin carem sevdada Agla gözlerim agla Gündüzün isiginda Yakan günesin gazabinda Son dayanagim askta Sensin gözlerim agla Yagmurun her damlasinda Esen soguk rüzgarda Kalbin son duraginda Yasli gözlerim,agla Yaslar sel olup aksada Daglara,taslara tassada Sevgimi anlatamasada Gözlerim agla,gönlüm asla (Berlin,23.07.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglama bebegim aglama
Aglama bebegim aglama Nasil dayansin yürek buna Nerden bileceksin icimi Kiyamam hic göz yaslarina Korku sardi düsünceleri Ne olabilir endisesi O sekilde yavruyu görmek Bir babanin caresizligi Aglama ipegim aglama Cigerimden kopar bir parca Öpmek,sarilmak istiyorum Bilsemde olmiyacak fayda Güzelimsin benim bebegim Benim kücük kizim cicegim Gönlüm razi gelmez solasin Sensiz sonra nasil gülerim? (Berlin,08.05.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al gülümü
Al elimden,elimden gülümü Veriyorum sana gönlümü Ask özlemi kokuyor Unutamam yüzündeki o gülüsünü O an kalsin sana,bana bir hatira Yazilsin kalbimin duvarlarina Yasamak,yasatmak istiyorum Nabzimin her atisinda Ben yasadikca o yasiyor O yasadikca ben yasiyorum Sanki ayrilmaz bir ikili Dans sahnesi yapmislar yüregimi Onlar dans,dans ettikce Hissediyorum sicakligini icimde Bilmez,bilemez yasamiyan Ask atesini yüreginde Bir yudum su ver gülüme Serinlik gelsin gönlüme Yagmur duasinami cikayim? Bilirsin,inanmam ben böyle seylere (Berlin,08.11.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|