![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Kurtlar Vadisi -İsviçre
Fifa'nın verdiği cezayı ağır bulan Polat Alemdar ve ekibi uçağa atlar İsviçre'ye gider. Olaylar gelişir. Vizyona, "Sonunu Düşünen Şampiyon Olamaz" sloganıyla girecek Filmde zannedildiği gibi başrollerinde Polat değil Fatih Terim ve Alpay yer alacaktır. Filmde oynaması için ilerlemiş yaşına rağmen Sepp Blatter, Ludovic Magnin ve Degen'e de teklif götürülecek eğer sonuç alınamazsa paraya kıyılıp David Beckham'a teklif götürülecek: Bir maç, bir ülke, bir onur....... -"Sevgili kardeşim, 16 Kasım 2005' te sana layık olamadık şimdi bunun öcünü almak için gidiyoruz... " "Blatter:ben buraya dostluğumuzu pekiştirmek için geldim. Terim:Benim senin gibi bir dostum yok şimdi giy şu formayı(Türk milli takım forması kareye girer)" Memati-Hep bu İsviçreliler yüzünden. Abdülhey-Öyle deme abi ben de İsviçreliyim Memati-Sen başkasın abdülhey. Kahramanlarımız Grand Cherokee'lerinde Zürih yolunda giderken yoldaçevirme olur. Türkçe dublaj netliğinde konuşan Polisler arabadanindirir bunları; Polis: Zürih'e neden geldiniz? Polat: Maç yapmak için. Polis: Ne maçı? Polat: Mahalle maçı. Buralarda Futbol'dan anlamıyormuş kimse. Alpay Özalan: Abi bu adamları yeneriz şimdi ceza verirler. Sıkayım mı abi? Polat: Sık Alpay.. dındırı dındırı dındırı dındırı.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1966
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() syn blatere sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.......o serrrooo anladı ne demek istedigimi....o.ç.
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2202
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() cidden iyi olur silah yerine ama top kullanmak zor olacak:
![]()
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 49 Thanked 443 Times in 153 Posts
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1878
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi :
|
![]() Harbi bomba olmuş paylaşım için thanks kardeşş..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kurtlar Vadisi repliklerinden top 10 :) | Anarchist | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-24-2006 11:32 PM |
Kurtlar Vadisi Gercegi !!!! | KaRaYeL | Yerli Diziler | 1 | 07-18-2006 02:39 AM |
Kurtlar Vadisi Irak | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-16-2006 08:41 PM |
Kurtlar Vadisi Sahneleri 3gp | SaPiK19 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2006 06:15 PM |