![]() |
![]() |
#251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yasak
Dal mı yasak,gül mü yasak Yeşilin içinde bir diken Suya taşlar gibi otursak Ürpersek seninleyken Suya çemberler çizilse Yüzlerimiz çember atlasa Bir köpük dudağımın ucunda Su içerken patlasa Gel sevdalım,tut ki sonbahar Sen ben yaprak Ne ağaç var,ne dal,ne yeşil Kendini öylece bırak Suya yazdım ismini Ne suyu tutabiliyorum ne ismi Ne dal var,ne gül Hayallerin merasimi Ellerin,gözlerin sıcak İçimizden geçer su Zevk almaya bak Bir rüya; bu ömür uykusu 01.03.2002 Ertuğrul Şakar
![]() |
#252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşadığımız Gerçekte Bir Rüya
Her can ne kadar güzel Tanıdığım tanımadığım Canların bileşkesi bu dünya Her insan umuda bir el Geleceğe meyveler bağladığım Yaşadığımız gerçekte bir rüya Ölümler ekiyor yaşam tevekkel Sınırlı sorumlu çağım Görmemiş gibi yaşıyorum güya Bir piyonum veya bir heykel Sevinç, neşe, keder, gam Bilgi hata kabarmalarında maya Canlar gelirken güzel, giderken el Dostlar belki sınamadığım Belki aşk; hayal, hülya Ertuğrul Şakar
![]() |
#253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeni Bir Yılda Sensizlik
1 Sabahın alacakaranlığını düşleyerek uyandım Kar fırtınası dinmişti O alabildiğince lapa lapa Melek kanatlarında inen ölüm İçimde tuhaf bir sevinç vardı Beyaz çiçekli bir bahardı gönlüm Nerede kalmıştı iç çekişlerim Hani karamsardım hayata karşı Hani içimdeki keskin sirke Neredesiniz ey dalgalar,kıyılar Neredesin beynim Kezzap sevgim 2 Kendimi dışarı attım,aç biilaç Bir gelinlik beyazı mutluluk Tennuresini giydirmişti tabiata Dönüyordum,döne döne Gözlerim karların içinde bir kardelen Bir artezyen sarhoşluğu içimden fışkıran Bu ıssız sokaklarda nereye koşuyorum Sahi bata çıka ne dolaşıyorum Bu sarhoşluk,bu içmeden Bir çığ yuvarlanışı gibi benimle giden Bu boşvermiş,bu düşüncesiz Bu dengeleri alt üst eden dengesiz 3 Asla pişman olmadım zamana Sensizlik de bir teslim olmuşluk değil Karlarda gömemez varlığını Seni kalp atışlarım kadar duyuyorum Seni ruhumun gözleriyle görüyorum Bağırmayacağım sağır göklere Tepinmeyeceğim demir yerlere Ağlamıyacağım da inan Niçin buz tutsun göz yaşlarım Yeni bir yılda sensizlik Seni bulmak için bir başlangıçtır Sevgim,bu buzul çölünde Seni arayan kırlangıçtır 4 Sensizlik o kadar güzel ki Çünkü kesilmez arzularla Seni düşünüyorum Ertuğrul Şakar
![]() |
#254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yenik Düşer
Kuş yemi,insan demi,aşk cemi arayışta Söz dile,bülbül güle,kor küle yenik düşer Kum camı,şeytan hamı,cüz tamı arayışta Kul kula,sevgi mala,can yola yenik düşer Ertuğrul Şakar
![]() |
#255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yerinde
seninle ya şu eşya Şu kadın,şu çocuk,şu bulut Yürümediğin müddetçe Yerinde Adımlar mekanı değiştirir Sen hiçbir şey götüremezsin Zamanın dışında hiçbir şey Herkes kaderini bulmuş gider Ertuğrul Şakar
![]() |
#256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeşil Bir Rüzgar
Bugün hep gökyüzüne bakacağım Kuşların tutamadığım kanatlarına Bulut oyuncaklara Bulamadığım bir hayale Ellerim hep boş kalacak Gözlerim donuk Derin dediklerine inanmıyorum Önümde iki santim ufuk Sözcükler neye yarar Sahibini bulmadıktan sonra Yağmasın varsın kar Gelse ne olur bahar Dürülmüş bir defter gibi içim Filizi kurumuş bir toprak Zaman bir zindandır şimdi Karanlığa bir mum yak Neredesin demiyeceğim Çok uzaklarda yeşil bir rüzgar Boşu boşuna bekleyeceğim Bilmezsin ki bir bekleyenin var... Ertuğrul Şakar
![]() |
#257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar Hep *******e Kaçar
Oturup hep içimize dökelim Duygu demetinin tayflarını O canlı dikenlere bürünmüş kirpi Kalbinin mezarında tabut Açmak varken bahçeler gibi Şu cumartesi şebboylarını Nasıl sevgi diye bularsın kini Nefret kulesinde yaşar / mı umut Kurur elim, susar dilim Tırnaklamak hayat demek ki Yüreğini avuçlayacak bir dosta Neden gözlerini diker tilki Çiçek açar, kuş uçar Dudaklarıma konar beton Yıldızlar hep *******e kaçar Yırtılır derin sandığım karton Susmak en güzel salıncaktır şimdi bana İçinde beni ve seni sallayan Ertuğrul Şakar
![]() |
#258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Sen
Yine sen Bitmez seslerle Gül nefeslerle Yine sen İçimde yine Her gonca, mine Yine sen Her çalan telefon Meltem gramofon Yine sen Boylam ve en Hücremde ki gen Ertuğrul Şakar
![]() |
#259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yönler
Yönler tabela gibi çakılı Ok işaretlerinde ruhum yürüyor Hasretle Bulman yüreğim rüzgar gülü Sevgi uçurtma geriyor Kuvvetle Uykular uyanıyor bölüşerek acıyı Ateşli yanışlar sonsuzluk arıyor Hararetle Ertuğrul Şakar
![]() |
#260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yunus'un Sesi
Issız ovalarda Yunus'un sesi Dağ taş insan doldu Bulutlarda yağmur endişesi Gönüller çimen çimen oldu Mayıs başı, hıdrellez bugün Yer fışkırdı, güneş doğdu yeşil Yunus'un bağrı insan, sevinç, düğün Senede bir kere insanca seçil Güzel bir gündü, mutluyduk, telaş Bozkırın bağrında kardeşleştik Zamanı nasıl bitirdik, tören, aş Büyük ziyaretinde torun gibiydik Issız ovalarda Yunus'un sesi Hoş gelmişsiniz ve güle güle dedi Yaşayan, yaşayacak sevgi şelalesi Herkese istediğini verdi Mayıs başı, hıdrellez bugün Yunus'la girmek bahara, güneşe Dünyanın bütün korkularını söndürün Yaşayalım Yunusca kardeş kardeşe Ertuğrul Şakar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 591 | 05-28-2009 05:41 PM |
Ertuğrul Şakar | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 260 | 04-21-2009 07:44 PM |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 592 | 08-07-2008 02:17 PM |
Ertuğrul Özkök'ün Tek Beklentisi/21 Temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:32 PM |
Çağla 6., Ertuğrul 8. sırada.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 11:12 AM |