![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayalimdeki Sensizlik
Yine hasret düştü bağrıma gülüm Mecnun, Leyla için çöller yürümüş Yollarına pusu kursa da ölüm Zaten bedenimi çile bürümüş Uğruna derdime bin dert katarım Aşk zehrini şeker diye yutarım Sen razı ol; ben kapında yatarım Aşk elimde ateş olsa tutarım Sensiz hayatı istemem asla Ölüm olur o zaman derdime çare Yaşasam ne fark eder kalbimde yasla Bedenim yalnız, yüreğim biçare İstersek bu hayat bize gül olur Aşkın değerini bilelim yeter İstersek umutlar yanar, kül olur Sana hasret kalmak ölümden beter Bu sensizliğe kurduğum rüya Gerçeği benim sonum olacak Ayrılmaya çalıştım düşümde güya İnan ki bedenim sende solacak Çal-18.01.1999 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayat
Şu insanoğlu ne gariptir Gün gelir doğar mini minnacık Artık işi yemek ve uyumaktır Kim bilir ne zaman ayağa kalkacak İnsanoğlu büyüdü geldi sekiz yaşına Bir şey yapamayacak yine kendi başına Eğitim başlar artık insanoğluna Artık yavaş yavaş dert açıyor başına Yaş oldu on sekiz gençlik çağları ömrün Dersler, eğlence çılgınca hayat her gün Fakat insanoğlu Yaradan’ına küskün Bu şekilde geçiyor baharı ömrün Evlenme tarihi gelir bir gün Neşe içinde yapılır düğün Aradan birkaç yıl geçince Bütün yuvaya çöker hüzün Bir gün çocuk çıkar meydana Hayatı çok kolay sanır. Bir de okul başlayınca Masraf babaya dayanır Yaş olur bir gün yetmiş Ana-baba işi bitmiş Onlara bakmak sana kalmış Senin için ya zevk; ya eziyettir Çal-17.09.1990 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Günüm Aynı
Dün yine beraberdik sabaha kadar Bütün mektupları okudum durdum Gözlerime yaşlar dolana kadar Hep aynı noktaya takıldım durdum Ne iyi olurdu beraber olsak Birbirimize hasretle yine sarılsak Sonsuza kadar hep mutlu kalsak Gün boyu bunları düşündüm durdum Hayalin gözümden bir an gitmedi Güneş ışıkları seni benden gizledi Dilim döndü Rabb’imden seni istedi Bizim için dualar okudum durdum Yazdığım şiirler ortak oldu sevgime Söylenen şarkılar çare buldu derdime Hüzünlendim, yaşlar doldu gözüme Resminle sabaha dek ağladım durdum Çal-17.06.1994 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herşey Seninle
İnsan madden bir kez doğar Manevi olarak ilk sende doğdum Denizde boğulmayı tatmadım ama Kalbimi sevince ilk sende boğdum Senin için dostlarıma darıldım Gün geldi umutlara sarıldım Taze bir fidandım sende kırıldım Sevginle yükselen yüce bir dağdım Tek çare kaldı o da ölmekte Kalbim her gece sana gelmekte Seni sevdiğimi herkes bilmekte Yaşayan bir ölüyüm, seninle sağdım Denizli-21.06.1998 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herşeyim senin İçin
Bana ait birşeyin yok deyip yanma Kalbim yalnız seni sevmek içindir Duyduğun her söze sakın inanma Beynim sevgine yormak içindir Bir başka eli tutmaz ellerim Senden gayrisine kalkmaz kollarım Her gece koparıp sana yollarım Çünkü onlar seni sarmak içindir Yeter artık daha fazla ağlatma Yanan yüreğimi tekrar dağlatma Yaşlı gözlerime kara bağlatma Onlar birtek seni görmek içindir Ömrüm yoluna dokunmuş kilim Her demde adını söylüyor dilim Aşkın dermanını bilemez ilim Dilim daim seni anmak içindir İstesemde başka sesi duyamam Hep yanında kalsam yine doyamam Korkma zarar vermem; çünkü kıyamam Kulaklarım sesini duymak içindir Atıversem lebine sevda busesi İçinde duyarsın ılık nefesi Dinle kalbimden gelen bu sesi Dudaklarım seni öpmek içindir Gülleri laleyi solarken gördüm Sebep nedir diye onlara sordum Misk-i ambemişsin orada duydum Burnum senin kokunu almak içindir Aklıma sen düşende hemen coşarım Sığamam bedenime sanki taşarım Senin için karlı dağlar aşarım Ayaklarım sana koşmak içindir Öleceksem öleyim senin kolunda Bin ömür feda olsun sevgi yolunda Kararımı verdim bak en sonunda Bu canım uğruna ölmek içindir Çal-27.01.1999 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstemiyorum!
Avutarak beni yalan sözlerle Yüzüme bakarak masum gözlerle Gülücükler dağıtan sahte yüzlerle Böyle bir sevgili istemiyorum Yüzüme gülüp de arkamdan vuran Ettiği her sözde yalan savuran Kendi dünyasında hayaller kuran Böyle bir sevgili istemiyorum Aklıma geldikçe kafayı yerim Her konuşmamda bunu söylerim Benden başkasıyla mutlu ol derim Böyle bir sevgili istemiyorum Uçarsa bir gün aklım başımdam Utanırım artık geçmiş yaşımdan İntikam alırım gözüm yaşımdan Böyle bir sevgili istemiyorum Siirt-23.01.1998 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsterim
Tatlı sesin kulağımda Güzel yüzün gözümde Sıcak nefesin tenimde Senin olmak istiyorum Açan güller solmadan Gözüme yaşlar dolmadan Hasta olup ölmeden Sana gelmek istiyorum Ellerinde olsun elim Coşkun akan bir selim Yine seni sordu dilim Seninle ölmek istiyorum Her zaman hayalimde Ellerin olur elimde Büyür gider içimde Aşkla dolmak istiyorum Hiç bitmiyor dertlerim Hep yolunu beklerim Seni candan özlerim Sende solmak istiyorum Çal-21.03.1994 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte Cim-bom
Biz ki; Manchester’i dize getirdik Monaco’yu, Xamax’ı çoktan eledik Şimdi Avrupa’nın kupasına bilendik Takım tanımayan Cim-bomluyuz biz Alex Ferguson’a selam yollarım Elime geçse tükrüğümde boğarım Gözyaşını silecekse mendil sallarım Kükreyen bir arslan, Cim-bomluyuz biz Çeyrek, yarım derken kupa alırsak Bu Türk Milletini bin sevince boğarsak Avrupa’nın ortasına tarih yazarsak Sakın ha şaşırmayın; Cim-bomluyuz biz Çal –18.02.1994 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte O Zaman
Yine dayanılmaz oldu hasretin Geçen bunca zamandan sonra Yaktın beni, hislerimi mahvettin Ciğerime çektiğim dumandan sonra Tek tesellim var şimdi o da sigara Ne olur düşün beni, biraz da ara Sevdalım, senin için düştüm yollara Yeşersin yine dallar bahardan sonra Bana yaşama gücünü veren sen, Önüme sevda sözleri seren sen, Benimle aşkın sırrına eren sen Hayalinleyim yine akşamdan sonra Biliyorum sen benim olacaksın Gönlüme sevda diye dolacaksın Yalnız benim içimde solacaksın Çekilen bunca cefadan sonra Umutlarım bitmedi, hiç bitmeyecek Felek bizi bırakıp gitmeyecek Sanma ki bize zulmetmeyecek Mutlak kavuşacağız, bahardan sonra Bunca yıl sabrettik, yine ederiz Aşk için herşeyi feda ederiz İstersen seninle çeker gideriz Bekle beni canım, askerden sonra Siirt-05.07.1997 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadere Bak
Nihayet seninle ayrılabildik Birbirimizi hep kardeş mi bildik Neyleyim benim kaderim bu Çaresiz olarak oyuna geldik Hani sende beni canda sevmiştin Seninde kalbimde yerin demiştin Senin bahsettiğin sevgi bu muydu? Mutlu günlerimize dilek dilemiştin Birbirimize hep bağlı kalacaktık Hani ölene kadar beraber olacaktık Seni sevmek benim tek umudumdu Beraber mutlu sona koşacaktık Çal-26.04.1994 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|